Γενικά

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Νίκη για την «πεντάστερη» Νιου Σεντς

Η Νιου Σεντς, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League, διέλυσε με σκορ 5-0 τη Φλιντ Τάουν Γιουνάιτεντ για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ουαλίας.

Νιου Σεντς... πέντε αστέρων στο πρωτάθλημα της Ουαλίας! Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League διέλυσε με σκορ 5-0 τη Φλιντ Τάουν Γιουνάιτεντ για τη 13η αγωνιστική.

Πλέον, η Νιου Σεντς ανέβηκε στους 21 βαθμούς και βρίσκεται στο -9 από την κορυφή, όμως έχει τρία ματς λιγότερα από την Πένιμποντ των 30 βαθμών, επομένως αν καταφέρει να τα πάρει, τότε θα μπορέσει να ισοβαθμήσει μαζί της στην πρώτη θέση.

Για τους νικητές, τα γκολ σκόραραν οι Τζόρνταν Γουίλιαμς Ντάνιελ Γουίλιαμς, Ντάνιελ Τσέσλεβιτς και Αραμίντε Ότε (x2). Yπενθυμίζουμε ότι ο ουαλικός σύλλογος θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Σρούσμπερι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League (12/12).

Η σύνθεση της Νιου Σεντς: Ρόμπερτς - Μάρσαλ, Ντέιβις, Μπόντενχαμ, Ντάνιλς - Ν. Γουίλιαμς, Κλάρκ, Κάναβαν - Τζ. Γουίλιαμς, Μπράντλεϊ, Ότε.

Μπήκαν ως αλλαγή οι: Ντοφόρο, ΜακΜάνους, Τσέσλεβιτς, Μπρόμπελ, Πασκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x