Γενικά

Χόρεψε με τεσσάρα τη Χιλή η Κολομβία!

Η εκπληκτική Κολομβία διέλυσε με σκορ 4-0 τη Χιλή στην Μπαρρανκίγια και συνέχισε την εξαιρετική πορεία της στα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής για το Μουντιάλ του 2026!

«Μαγεία» από την Κολομβία! Η φιναλίστ του Κόπα Αμέρικα έκανε ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση και σάρωσε με σκορ 4-0 τη Χιλή στην Μπαρρανκίγια, συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία στα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής για το Μουντιάλ του 2026!

Πλέον, οι «Cafeteros» ισοβαθμούν προσωρινά με την Αργεντινή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 19 βαθμούς, αν και με ένα ματς παραπάνω από την «αλμπισελέστε». Όπως και να 'χει, βρίσκονται πάνω από Ουρουγουάη και Βραζιλία, αποδεικνύοντας πως διανύουν ένα εξαιρετικό διάστημα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χάμες Ροντρίγκες, ο Τζον Λουκουμί έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Ντάβινσον Σάντσες τη δεύτερη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Ο πρώην παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακού δημιούργησε και το επόμενο γκολ, όταν στο 52' έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο πορτιέρε και «σέρβιρε» στον Λουίς Ντίας για το 2-0.

Το «πάρτι» συνεχίστηκε, αφού στο 82' δύο από τις αλλαγές του Νέστορ Λορέντσο συνεργάστηκαν. Ο Λουίς Σινιστέρα βρήκε στον χώρο τον Τζον Ντουράν και ο νεαρός επιθετικός της Άστον Βίλα σκόραρε για το 3-0 με εύκολο πλασέ, φτάνοντας τα 7 γκολ στη φετινή σεζόν για σύλλογο και εθνική ομάδα ως αλλαγή! To τελικό 4-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Σινιστέρα με διπλή προσπάθεια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής των προκριματικών:

Κολομβία-Χιλή 4-0
Παραγουάη-Βενεζουέλα (2:00 π.μ.)
Ουρουγουάη-Εκουαδόρ (2:30 π.μ.)
Αργεντινή-Βολιβία (3:00 π.μ.)
Βραζιλία-Περού (3:45 π.μ.)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x