Europa League

Την Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας με τη Μάλμε

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως από την Πέμπτη (17/10) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλμε.

Στις 24/10 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν πως από την Πέμπτη (17/10) τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια, με τους Πειραιώτες να έχουν εξασφαλίσει 1.100 «μαγικά» χαρτάκια.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League απέναντι στη Malmo, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24/10/2024 στις 21:00 (τοπική ώρα), στο «Malmo New Stadium», η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 17/10 (11:00-17:00 ή έως την εξάντληση τους), από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» (με δικαίωμα αγοράς ενός {1} εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας των θυρών VVIP, VIP, 33, 11, 12, 14, 15, 16 και 17 που θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Σουηδία).

Απαραίτητα στοιχεία για την αγορά τους είναι η επίδειξη της ταυτότητας του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας (έστω φωτοτυπία), τα στοιχεία της θέσης (θύρα/σειρά/θέση) του εισιτηρίου διαρκείας και η αεροπορική ή ξενοδοχειακή του κράτηση.

Σημειώνουμε ότι ένας φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια και για άλλους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας εφόσον προσκομίσει τα προαναφερόμενα.

Σε περίπτωση μη εξάντλησής τους από τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τη διάθεση των εναπομεινάντων εισιτηρίων.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι €25 και η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με μετρητά
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x