Stoiximan Super League

Αρκετά τα προβλήματα στον Ολυμπιακό

Λύσεις σε αρκετά προβλήματα καλείται να βρει ο Πάουλο Μπέντο για το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Αμφίβολος ο Όσκαρ Καρντόσο, οριστικά εκτός Ιντέγε, Ελιουνούσι. Όπως και ο Ρομαό.

Αρκετά από τα βασικά του εργαλεία θα στερηθεί ο Πάουλο Μπέντο στην αναμέτρηση της Κυριακής (18/12, 15:00) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό.

Αρχικά, οριστικά εκτός μάχης έχουν τεθεί ο οι τραυματίεςς Μπράουν Ιντέγε-Ταρίκ Ελιουνούσι και δεν είναι στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το συγκεκριμένο ματς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει αντί του Νιγηριανού τον Όσκαρ Καρντόσο, που ούτως ή άλλως ήταν βασικός κόντρα στον ΠΑΣ και σημείωσε το παρθενικό του γκολ με τους Πειραιώτες (σε ένα χρονικό σημείο που ήταν στο γήπεδο και ο Ιντέγε). Ωστόσο, ο Παραγουανός φορ έχει ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος.

Εκτός αποστολής είναι ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά ο λόγος είναι ότι δεν… ενθουσίασε μεσοβδόμαδα με την απόδοσή του στο ματς Κυπέλλου με τη Σπάρτη, ο Καπίνο (πιο πολύ προληπτικά) ώστε να βρεθεί στο ιδανικό επίπεδο ετοιμότητας, αλλά και ο Ρομαό. Για λόγους τακτικής έμεινε εκτός ο Ζντιέλαρ, οπως και ο ανέτοιμος Ελαμπντελαουί. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Αλμπέρτο Μποτία λόγω καρτών.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x