Ελλάδα

Αγγελόπουλοι για Πρίντεζη: «Να μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό - Το καλάθι το 2012 άλλαξε την ιστορία μας»

Δείτε όσα ανέφεραν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στη μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη στο ΣΕΦ.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος άνοιξαν τη βραδιά στην εκδήλωση προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη στο ΣΕΦ, με τους προέδρους του Ολυμπιακούς να αποθεώνουν τον παλαίμαχο φόργουορντ για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε αρχικά πως «είμαστε εδώ για να τιμήσουμε την προσφορά του Πρίντεζη στον Ολυμπιακό αλλά και τη δική μας ιστορία τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον. Για μένα Πρίντεζης σημαίνει ψυχή, αφοσίωση, σκληρή δουλειά και διάρκεια στον χρόνο. Έκανε μια μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό και ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Περάσαμε πολλά μαζί. Του εύχομαι τα καλύτερα και να μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό».

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε ότι «είμαστε εδώ για να τιμήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του Ολυμπιακού. Αυτό το καλάθι το 2012 άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού. Ήταν ο,τι καλύτερο υπήρχε εκείνη τη στιγμή. Εγώ μπήκα μέσα, νόμιζα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Δεν άκουγα, ήμουν σε άλλη κατάσταση. Από τότε άλλαξαν όλα. Άλλαξε η ιστορία του Ολυμπιακού.

Δεν ήταν όμως η μόνη μεγάλη στιγμή που ζήσαμε με τον Γιώργο. Δεν θα ξεχάσω το τρίποντο το 2015 με τη Μπαρτσελονα που χοροπηδούσαμε όλοι μαζί. Αυτό δείχνει ότι ο αθλητισμός δεν είναι μόνο τύχη. Τέλος μια πολύ μεγάλη στιγμή που δεν ήταν καλάθι του Γιώργου άλλα το τρίποντο του Σπανούλη στο ΟΑΚΑ. Τη στιγμή που πήρε τη μπάλα ο Βασίλης, αγκαλιαστήκαμε με τον Γιώργο και περιμέναμε και έγινε αυτό που έγινε. Γιώργο σε ευχαριστούμε πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x