Ελλάδα

Το μοναδικό πράγμα που θα άλλαζε ο Παπανικολάου στον Πρίντεζη και η... απειλή του Σπανούλη!

Κώστας Παπανικολάου και Βασίλης Σπανούλης μίλησαν για τη σχέση τους με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ζει τη μεγάλη του βραδιά στο ΣΕΦ, με Κώστα Παπανικολάου και Βασίλη Σπανούλη να τιμούν τον άλλοτε συμπαίκτη τους με την παρουσία τους.

Ο νυν αρχηγός του Ολυμπιακού αποθέωσε τον παλαίμαχο φόργουορντ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «το μόνο που θα άλλαζα πάνω σου είναι το... μαλλί».

Νωρίτερα, είχε πει πως «ο Γιώργος είναι ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή μου. Μου έδειξε τον δρόμο σε πολλά πράγματα, τα περισσότερα για τη ζωή, όχι για το μπάσκετ. Είναι άνθρωπος αληθινός, με καρδιά τόσο μεγάλη. Θέλει ανθρώπους, φίλους, για να μοιράζεται αυτό που έχει στην καρδιά του, γιατί είναι τόσο μεγάλο που καλύπτει και Καραϊσκάκη και ΣΕΦ».

Ο δε Σπανούλης, μοιράστηκε μερικές ξεχωριστές στιγμές από την κοινή του πορεία με τον Πρίντεζη, σχολιάζοντας, με μπόλικη δόση χιούμορ, για το θρυλικό του πεταχτάρι στην Κωνσταντινούπολη ότι «είναι πολύ τυχερός που έβαλε το καλάθι γιατί αλλιώς δε θα έπαιρνε ξανά πάσα από εμένα»!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους προέδρους που τιμούν την ιστορία του Ολυμπιακού και στον κόσμο που τιμά τους αθλητές όπως μόνο εκείνος ξέρει. Με τον Γιώργο έχουμε ζήσει τόσα πολλά. Πολύ τυχερός που σκόραρε στην Κωνσταντινούπολη γιατί αλλιώς δεν θα έπαιρνε ξανά πάσα από εμένα. Μπράβο, μας έσωσες.

Εξαιρετικός παίκτης που ήξερε να ηγηθεί. Σπάνια βγαίνει στην Ευρώπη τέτοιος παίκτης. Με ένα κλείσιμο του ματιού τον έβρισκα κατευθείαν στο γήπεδο. Έχουμε εξαιρετική σχέση λόγω του χαρακτήρα του. Όσα ζήσαμε θα τα έχω για πάντα στην καρδιά μου. Ευγνώμων για τις επιτυχίες αλλά κυρίως για τις αποτυχίες, για τις ώρες που τον έπρηζα. Του αξίζει κάθε διακριση, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και παίκτης και είμαι ευλογιμένος που τον είχα στην καριέρα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x