Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δικαίως δίνει τριπλασιασμό αποδοχών στον Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός - Τι γίνεται με Βαγιαννίδη και Τσέριν»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Φώτης Ιωαννίδης έχει κερδίσει το νέο συμβόλαιο που θα του δώσει ο Παναθηναϊκός και αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Γιώργου Βαγιαννίδη-Άνταμ Τσέριν.

Τα τελευταία δεδομένα γύρω από τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Φώτη Ιωαννίδη αλλά και των Γιώργου Βαγιαννίδη και Ανταμ Τσέριν με τον Παναθηναϊκό μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Ιωαννίδης θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την διοίκηση του Παναθηναϊκού τον επόμενο μήνα, για να πάρει δικαίως ένα νέο συμβόλαιο, με σχεδόν τριπλασιασμό των αποδοχών του. Με τον Βαγιαννίδη νομίζω ότι υπάρχει στασιμότητα. Ο Παναθηναϊκός άργησε πάρα πολύ να ασχοληθεί με την υπόθεσή του, ήρθε μια πρόταση από την Μποταφόιγκο που απορρίφθηκε. Δεν βλέπω κάτι αυτή την στιγμή, αλλά θα είναι λάθος να φύγει του χρόνου χωρίς να φέρει χρήματα. Πιστεύω ότι θα γίνει άλλη μια προσπάθεια. Με τον Τσέριν έχει γίνει συζήτηση, έχει απαιτήσεις και αυτός, δικαιωματικά, αφού είναι από τους πιο χαμηλόμισθους. Ή θα ανανεώσει μέχρι τον Δεκέμβριο ή θα πουληθεί τον Γενάρη, αυτό βλέπω σαν πιο πιθανό σενάριο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν έπαιξαν χθες στο… οικογενειακό φιλικό των «πράσινων» και τους λείπει πλέον μόνο ο ρυθμός, οπότε είναι θέμα Αλόνσο πότε θα τους χρησιμοποιήσει.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τον Βέρμπιτς για να πάει ΑΠΟΕΛ, θεωρώντας τελειωμένο το εν λόγω θέμα.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x