Ελλάδα

Σφαιρόπουλος για Πρίντεζη: «Ήρθε και μου είπε ότι θέλει να παίξει όταν έφυγε ο πατέρας του - Αυτό έδειξε την ψυχή του»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μοιράστηκε την πιο δυνατή του στιγμή με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε και αυτός το παρών στη μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη, με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού να θυμάται μια συγκλονιστική στιγμή από το 2016, όταν ο παλαίμαχος φόργουορντ είχε αποφασίσει να παίξει στον 1ο τελικό του πρωταθλήματος παρότι είχε μόλις χάσει τον πατέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Γιώργος έβαλε το τρίποντο που έστειλε την ομάδα στο Final 4, αλλά η πιο δυνατή μου στιγμή είναι άλλη. Το 2016 ήμασταν πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος στο ξενοδοχείο. Χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει ο γιατρός της ομάδας ότι έφυγε ο πατέρας του Γιώργου και με ρώτησε αν μπορούσε να έρθει η μητέρα του να του το ανακοινώσει.

Του είπα ότι πρέπει να έρθει. Τους άφησα να μιλήσουν, μίλησα και με τους δύο, ήταν δύσκολες στιγμές, και τότε πέρα από όσα του είπα, του είπα ότι εσύ θα αποφασίσεις αν θα παίξεις ή όχι. Και στην πρωινή προπόνηση μου είπε "κόουτς θέλω να παίξω". Αυτό δείχνει και την ψυχή του. Τότε βγήκε και πιο πολύ το "Γιώργο, Ψυχάρα, Ολυμπιακάρα". Έχασε τον πατέρα του αλλά έπαιξε για να βοηθήσει την ομάδα. Χάσαμε το πρώτο ματς, αλλά κάναμε μπρέικ στο μπρέικ και πήραμε το πρωτάθλημα με το τρίποντο του Βασίλη»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x