Europa League

Το sport-fm.gr στην άφιξη του Φαν Πέρσι και της παρέας του

Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η αποστολή της Φενέρμπαχτσε για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο και το sport-fm.gr σας μεταφέρει το κλίμα και πλάνα από την άφιξη των Τούρκων.

Με μεγάλη καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα άφιξης «πάτησε» Ελλάδα η αποστολή της Φενέρμπαχτσε, καθώς από τη 13:00 που αναμενόταν να φτάσει στο «Ελ. Βενιζέλος», το τσάρτερ των Τούρκων προσγειώθηκε στην Αθήνα στις 14:30 λόγω καθυστέρησης που παρατηρήθηκε στη διαδικασία απογείωσης από την Κωνσταντινούπολη.

Παρά τη μικρή ταλαιπωρία που υπέστησαν οι «αστέρες» της Φενέρ, όταν έφτασαν στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου, όλοι φάνηκαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, γνωρίζοντας μάλιστα τη λατρεία 20-30 Τούρκων φίλων της ομάδας που θέλησαν να δουν από πολύ κοντά παίκτες και προπονητές. Πρόκειται για οπαδούς της ομάδας που είτε ζουν μόνιμα στην Ελλάδα είτε έχουν κάνει ήδη το ταξίδι από την Τουρκία και άλλες χώρες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, την «παράσταση» έκλεψε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι που συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φώτα των τηλεοπτικών δικτύων της γείτονας χώρας, αλλά και των φωτογράφων. Ο ίδιος ο Ολλανδός φάνηκε λίγο αμήχανος, αφού μπορεί να έχει περάσει από την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά στη Φενέρ είναι ο απόλυτος σταρ και δεν είναι απλά ένας μέσα στους πολλούς.

Ο δεύτερος που χωρίς να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο κέρδισε το ενδιαφέρον δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ, δεν ήταν άλλος από τον Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στην κορυφή των ρεπορτάζ, διότι η επιστροφή του στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει. Χαμογελαστός και με την καλύτερη διάθεση, ο πρώην προπονητής των «ερυθρολεύκων» έδειξε όχι μόνο να μην είναι αμήχανος, αλλά να το διασκεδάζει που το όλο το ενδιαφέρον έπεσε πάνω του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που «έπεσαν» τα φλας πάνω του, όχι μόνο δεν δυσαρεστήθηκε, αλλά με τον αντίχειρά του έδειξε ότι είναι πολύ καλά.

Δείτε πλάνα από την άφιξη της Φενέρ:



Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x