Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός: Εκστρατεία στις Σέρρες, αλλά και κίνδυνος!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τη μεγάλη παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στις Σέρρες, αλλά και για τους κινδύνους που εγκυμονούν από ακριβώς αυτό το παιχνίδι.

• Πάρα πολύ κόσμο θα έχει ο Ολυμπιακός την Κυριακή στις Σέρρες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει πολλά εισιτήρια και το γήπεδο του Πανσερραϊκού θα έχει πολύ κόσμο του Ολυμπιακού, αφού και η περιοχή έχει έντονο «κόκκινο» στοιχείο, όπως και γειτονικές περιοχές, Μακεδονίας και Θράκης.

• Σίγουρα θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά εκτός έδρας παιχνίδι της να έχει τη συμπαράσταση τόσου κόσμου, απέναντι σε ένα αντίπαλο που πράγματι έχει σοβαρές ελλείψεις, αλλά έχει αποδείξει και πέρυσι, αλλά και φέτος ότι δεν παραδίνεται εύκολα στους μεγάλους. Ακόμη και στην πολύ βαριά ήττα του (0-5) την περασμένη αγωνιστική από την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια, να θυμίσουμε ότι το σκορ έως το 75ο λεπτό ήταν στο 2-0.


Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που θα βρεθούν σε αυτό το παιχνίδι πρέπει, πάντως, να έχουν υπόψιν τους κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Τον κίνδυνο τιμωρίας του Καραϊσκάκη. Μέχρι τώρα είναι αλήθεια ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν υποδειγματική συμπεριφορά, τόσο στα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη όσο και στα εκτός έδρας. Και έτσι ο σύλλογος ποτέ δεν τιμωρήθηκε με τιμωρία έδρας και η ομάδα ουδέποτε στερήθηκε το σπίτι της, το Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός: Εκστρατεία στις Σέρρες, αλλά και κίνδυνος!

• Τώρα, όμως, σε ένα τόσο μακρινό γήπεδο, οι κίνδυνοι που παραμονεύουν είναι πάρα πολλοί-και φαντάζομαι όλοι τους καταλαβαίνουν. Μία κροτίδα η, οτιδήποτε άλλο να πέσει, η ΔΕΑΒ θα τιμωρήσει τον Ολυμπιακό με αποκλεισμό έδρας. Και για όποιους το ξεχνούν, τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη είναι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

• Το παιχνίδι της Κυριακής είναι «παγίδα» και αγωνιστικά (αν η ομάδα επηρεαστεί από τις απουσίες των γηπεδούχων), αλλά και εξωαγωνιστικά (για τους λόγους που προανέφερα). Η παραμικρή αφορμή να δοθεί, θα ισοδυναμεί με αποκλεισμό έδρας του Ολυμπιακού και με την ομάδα χωρίς κόσμο στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ η, σε ένα από τα δύο παιχνίδια.

• Και θα είναι κρίμα να χαλάσει η όλη αυτή εικόνα με τον Ολυμπιακό χωρίς ουσιαστικά τιμωρίες φέτος και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x