NBA

Σπουδαία νίκη των Κινγκς επί των Γουίζαρντς (videos)

Με τους Νεμάνια Μπιέλιτσα και Ντε Άαρον Φοξ να βρίσκονται σε μεγάλη βραδιά, οι Σακραμέντο Κινγκς επιβλήθηκαν των Ουάσιγκτον Γουίζαρντς με 116 – 112, στο «Golden 1 Center».

Οι Κινγκς πέτυχαν σημαντική, εντός έδρας νίκη τα ξημερώματα, επί των Γουίζαρντς (116 - 112), με τους Νεμάνια Μπιέλιτσα και Ντε Άαρον Φοξ να επιφυλάσσουν μια γεμάτη εμφάνιση στο κοινό του Σακραμέντο.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, καθώς οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκορ και το προβάδισμα άλλαζε διαρκώς χέρια, με τους «βασιλιάδες» ωστόσο να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι και αποτελεσματικοί στην τελευταία περίοδο και να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη, η οποία τους τοποθετεί, έστω και προσωρινά, εντός οκτάδας στην δυτική περιφέρεια.

Ο 30χρονος Σέρβος βρέθηκε σε σπουδαίο βράδυ, καθώς πέτυχε νταμπλ – νταμπλ με 26 πόντους (9/16 σουτ και 6/10 τριπ.) και 12 ριμπάουντ σε 36 λεπτά συμμετοχής ενώ εξίσου σημαντική ήταν η συνεισφορά των Ντε Άαρον Φοξ που πέτυχε 18 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ, Μπάντι Χιλντ που σημείωσε 22 πόντους και Ουίλι Κόλευ-Στέιν που πέτυχε 17 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ Από ελληνικής πλευράς, ο Κώστας Κουφός δεν αγωνίστηκε.

Για την πλευρά των φιλοξενούμενων ξεχώρισαν οι Τζον Γουόλ με 26 πόντους και 8 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής και ο Μπράντλεϊ Μπελ με 21 πόντους σε 39 λεπτά συμμετοχής.

Το αποτέλεσμα αυτό, οδήγησε τους Κινγκς στην όγδοη θέση της δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 3-3 ενώ οι Γουίζαρντς στην δωδέκατη θέση της ανατολικής περιφέρειας με ρεκόρ 1-4.

Δείτε τα βίντεο:











Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x