NBA

Πήρε… παραμάζωμα τους Νάγκετς ο Λέοναρντ!

Με τον Λέοναρντ να έχει μπει για τα καλά σε λειτουργία… computer, οι Κλίπερς επιβλήθηκαν άνετα των Νάγκετς (96-85) και πραγματοποίησαν το 3-1, φτάνοντας μία νίκη μακριά από τον τελικό της Δύσης.

Απολαυστικός Λέοναρντ τους οδηγεί!

Ο φόργουορντ των Κλίπερς ήταν πρώτος σκόρερ (30), πρώτος ριμπάουντερ (11) και πρώτος σε ασίστ (9) για την ομάδα του στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς και τους οδήγησε εκ του ασφαλούς και χωρίς ιδιαίτερο άγχος στη νίκη με 96-85, πραγματοποιώντας το 3-1 στη σειρά.

Πλέον, η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς είναι μία νίκη μακριά από την πρόκρισή της στον τελικό της Δυτικής Περιφέρειας και το σενάριο να τεθούν οι δύο οργανισμοί του Λος Άντζελες για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε τελικό play-off είναι όλο και πιο κοντινό.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, οι Κλίπερς μπήκαν από την αρχή με το πόδι πατημένο στο γκάζι, έφτασαν τη διαφορά ακόμα και στους 19 πόντους πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και με όπλο την εξαιρετική τους άμυνα, δεν βρέθηκαν ποτέ πίσω στο σκορ.

Εκτός από τον Λέοναρντ, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Χάρελ που προερχόμενος από τον πάγκο είχε 15 πόντους σε μόλις 18 λεπτά συμμετοχής, ενώ Γουίλιαμς (12), Ζούμπατς, Μάρκους Μόρις (από 11) και Πολ Τζορτζ (10 με 4/10 εντός πεδιάς) είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Για τους Νάγκετς 26 πόντους και 11 ριμπάουντς είχε ο Νίκολα Γιόκιτς και ακολούθησαν οι Τζαμάλ Μάρεϊ με 16 πόντους και 7 ασίστ, αλλά και ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ με 15 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x