Eurocup

Λιετκαμπέλις-Άρης: Για να σπάσουν το αρνητικό σερί οι Θεσσαλονικείς

Ο Άρης αντιμετωπίζει στη Λιθουανία τη Λιετκαμπέλις για την τρίτη αγωνιστική του Eurocup (19:00, NovaSports Prime) ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στη σεζόν.

Στο Πενεβέζις βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (06/10) ο Άρης, ενόψει της (08/10, 19:00, ΝovaSports Prime) αναμέτρησης με αντίπαλο τη Λιετκαμπέλις για την 3η αγωνιστική του EuroCup.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ταξίδεψε στη Λιθουανία με μοναδικό στόχο να πετύχει την πρώτη νίκη της στη φετινή σεζόν, καθώς έως τώρα μετρά πέντε σερί ήττες σε Super Cup, Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Πράγματι, οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν 95-75 από τη Βενέτσια στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, έχασαν από Παναθηναϊκό (81-68) και Περιστέρι (73-69) στο Super Cup, συνέχισαν με εντός έδρας ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ (63-68) για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurocup και δεν τα κατάφεραν ούτε κόντρα στην ΑΕΚ Betsson στο «Αλεξάνδρειο» (59-70).

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τους Νέιτ Λαζέφσκι και Ντιμόι Χοτζ, οι οποίοι έμειναν στη Θεσσαλονίκη συνεχίζοντας την αποθεραπεία τους.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Μπανκς, Νόλεϊ, Άλκινς, Τολιόπουλος, Ντε Τζούλιους, Χατζηδάκης, Γκιουζέλης, Μποχωρίδης, Κλάι, Γούντμπερι, Ρόμπερτς, Μαντζούκας.

Από την άλλη πλευρά, η Λιετκαμπέλις επίσης δεν έχει ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο τη σεζόν, καθώς μετρά δύο ήττες στο Eurocup από Τουρκ Τέλεκομ (72-66) και Χάποελ Ιερουσαλήμ (74-94). Στο πρωτάθλημα Λιθουανίας, πάντως, μετρά 3Χ3, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει στο ρόστερ της τον Γιώργο Καλαϊτζάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x