BCL

Περιστέρι-Μούρθια: Για τον «σεφτέ» στο BCL η ομάδα του Λιμνιάτη

Το Περιστέρι Domino's φιλοξενεί τη Μούρθια στο «Ανδρέας Παπανδρέου» για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurocup (19:30, COSMOTE SPORT 4).

Την πρώτη νίκη στο Basketball Champions League θέλει να πετύχει το Περιστέρι Domino's, που υποδέχεται την Τρίτη (8/10, 19:30, COSMOTE SPORT 4) τη Μούρθια στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Γιώργου Λιμνιάτη γνωρίζουν καλά πως έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο, δεδομένου ότι οι Ισπανοί είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, ωστόσο είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί και να κάνουν «σεφτέ» στη διοργάνωση, μετά την ήττα από την FMP στην πρώτη αγωνιστική (70-58).

Γενικότερα, το Περιστέρι Domino's μετρά μέχρι στιγμής τρεις ήττες σε τέσσερις επίσημους αγώνες. Πέρα από την FMP, ηττήθηκε στον ημιτελικό του Super Cup από τον Ολυμπιακό, αν και έκανε καλή εμφάνιση, ενώ έχασε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan GBL. Μοναδική του νίκη είναι αυτή κόντρα στον Άρη, στον μικρό τελικό του Super Cup.

«Έχουμε μπροστά μας την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση στο γήπεδο μας. Η Μούρθια είναι μια πολύ καλή και πληρέστατη ομάδα, που ψάχνει την πρώτη νίκη στο Basketball Champions League. Το ίδιο όμως και εμείς!» ανέφερε ο Βαγγέλης Ζούγρης για την «μάχη» με την ισπανική ομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο σύλλογοι ήρθαν αντιμέτωποι στον μικρό τελικό της περσινής διοργάνωσης, με τη Μούρθια να επικρατεί 87-84. Oι Ισπανοί ξεκίνησαν το BCL με εντός έδρας ήττα από τη Μανίσα στην παράταση, ενώ το Σαββατοκύριακο έκαναν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν, κόντρα στην Μπιλμπάο, ξανά στο έξτρα πεντάλεπτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x