Stoiximan Super League

Καμαρά: «Μας δίνει πολλά αυτή η νίκη, έχουμε ηρεμία για περισσότερη δουλειά»

Χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, εμφανίστηκε ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος εξήγησε πόσο σημαντικό ήταν αυτό για τους Θεσσαλονικείς.

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Μαντί Καμαρά κατάφερε να ανοίξει το δρόμο για τον ΠΑΟΚ, σε άλλη μία εκτός έδρας αναμέτρηση.

Ο διεθνής μέσος από τη Γουϊνέα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στη Λιβαδειά, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να επικρατήσει και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της υπόλοιπης αγωνιστικής, μπόρεσε να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μαντί Καμαρά στη Live Sport

Για την αναμέτρηση και το «τρίποντο» στη Βοιωτία: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα σκληρό παιχνίδι, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη, η οποία συνοδεύτηκε από τους τρεις βαθμούς και βρισκόμαστε πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για ότι έρχεται ξανά από πίσω και κρίνει ένα ακόμα παιχνίδι έπειτα από αυτό εκτός έδρας απέναντι στον Ατρόμητο: «Το σημαντικότερο για εμάς είναι ότι ήρθαν οι τρεις βαθμοί και όχι το ότι ήμουν εγώ που βρήκα δίχτυα».

Για τη νίκη και τη… μοναξιά της κορυφής: «Νομίζω ότι μας δίνουν πολλά αυτή η νίκη και η κορυφή της βαθμολογίας στην οποία βρισκόμαστε τώρα, μας προσφέρει ηρεμία και νιώθουμε ευχάριστα. Μπροστά μας υπάρχει η διακοπή των εθνικών ομάδων και όταν επιστρέψουμε από αυτή θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, ώστε να εμφανιστούμε ακόμα πιο έτοιμοι και καλύτεροι μετά το πέρας της διακοπής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x