Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Οικογενειακό διπλό με 11 παίκτες της Κ-19

Δίτερμα είχε το πρόγραμμα στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Ρουί Βιτόρια να χρησιμοποιεί και 11 παίκτες από την ακαδημία των «πράσινων».

Στον Παναθηναϊκό οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες έχουν παραμείνει στο Κορωπί και ο Ρουί Βιτόρια τους έβαλε σε προσομοίωση αγώνα, πραγματοποιώντας ένα οικογενειακό δίτερμα. Επειδή όμως οι απουσίες είναι πολλές ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε την ευκαιρία σε 11 παιδιά από την Κ-19 του κλαμπ να συμμετάσχουν.

Ο Βιτόρια είδε λοιπόν τους Μπρέγκου, Μπονόβα, Μαρκεζίνη, Καλοσκάμη, Χαντζάρα, Σκαρλατίδη, Τακεσιάν, Ουζουνίδη, Τερζή, Τρίκατζη και Καρούζο να παίζουν μαζί την αντρική ομάδα του Παναθηναϊκού και έβγαλε τα συμπεράσματα του.


Όσων αφορά τους τραυματίες Τάσο Μπακασέτα και Γιάννη Κώτσιρα, συνέχισαν κανονικά το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Μανώλης Σιώπης που τιμωρήθηκε στην αναμέτρηση με τη Σκωτία και επέστρεψε στο Κορωπί κάνοντας αποθεραπεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x