NBA

Οι Μπακς σουτάρουν τρίποντα. Πολλά τρίποντα

Αλλάζει η φυσιογνωμία των Μπακς με τον Μάικ Μπαντενχόλζερ.

Ένα διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ θα δούμε φέτος από τους Μπακς. Όπως αναφέρει η Milwaukee Journal Sentinel, ο νέος προπονητής, Μάικ Μπαντενχόλζερ, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο μακρινό σουτ.

Μάλιστα μεταφέρεται η εικόνα από τις προπονήσεις, όπου βλέπουμε για αρκετή ώρα όλους τους παίκτες να σουτάρουν από μακριά, ακόμη και ψηλούς όπως ο Τζον Χένσον. «Θέλω η ομάδα να βγάζει μέσα από το σύστημα καλά μακρινά σουτ και οι παίκτες να μη διστάζουν όταν έχουν την ευκαιρία», τόνισε ο κόουτς.

Οι Μπακς είναι τα τελευταία χρόνια σταθερά από τις χειρότερες ομάδες του ΝΒΑ πίσω από τα 7,25μ. Την περασμένη σεζόν είχαν 35,5% μετρώντας 8,8 εύστοχες προσπάθειες σε 24,7 σουτ κατά μέσο όρο.

Εφόσον οι Μπακς αποκτήσουν μεγαλύτερη ευστοχία και συνέπεια από μακρινή απόσταση, σίγουρα ευνοημένος θα είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς θα... ανοίξει περισσότερο το γήπεδο για να δράσει ο ίδιος κοντά στο καλάθι. Βέβαια και ο ίδιος ο 23χρονος σταρ της ομάδας έχει δουλέψει κι άλλο στο σουτ του αυτό το καλοκαίρι ελπίζοντας να συνεχίζει να βελτιώνει τα ποσοστά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x