NBA

Ξεκατίνιασμα Πέρκινς με Ντουράντ στο Twitter

Ο Πέρκινς υποστήριξε πως ο Γουέστμπρουκ είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία των Θάντερ και ο Ντουράντ τον… πετσόκοψε.

Άγριο ξεκατίνιασμα ανάμεσα σε δύο πρώην συμπαίκτες στους Θάντερ έγινε με αφορμή την επιστροφή του Ράσελ Γουέστμπρουκ στην Οκλαχόμα, ως αντίπαλος με τη φανέλα των Ρόκετς.

Ο Κέντρικ Πέρκινς ισχυρίστηκε πως ο «Ρας» είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία των Θάντερ και πως χωρίς αυτόν ο KD αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο των playoffs. Ο νυν σούπερ σταρ των Νετς αντέδρασε με «καρφί» για τον παλαίμαχο ψηλό. «Ο βασικός μας σέντερ μέτρησε το εντυπωσιακό "2 πόντοι και 3 ριμπάουντ" σε αυτή την σειρά. Έπαιξες πολύ σκληρά πρωταθλητή».

Ο Πέρκινς δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση. «Αγόρι μου, έκανες κίνηση με τη μεγαλύτερη ένδειξη αδυναμίας στην ιστορία του ΝΒΑ. Ήσουν σε μια ομάδα που προηγείτο 3-1 των Γουόριορς στους τελικούς της Δύσης και την επόμενη σεζόν πήγες σε αυτούς; Μιλάμε για καρδιά πρωταθλητή».

Φυσικά δεν τελείωσε εκεί η «συζήτηση» στο Twitter. Ο Ντουράντ απάντησε: «Αδύναμος είσαι όταν παίζεις βασικός σέντερ, παίζεις πολύ χρόνο και δεν έχεις παραγωγή. Θα έπρεπε να δουλέψεις στο παιχνίδι σου όσο κι εγώ».

Ο Πέρκινς δεν το άφησε να πέσει κάτω ούτε αυτό… «Ωραία. Εσύ δούλεψες σκληρά, αλλά και πάλι έπρεπε να πας σε μια ομάδα που είχε ρεκόρ 73-9. Για να λέμε την αλήθεια, δεν νιώθεις καν πραγματικός πρωταθλητής και δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς τα βράδια γνωρίζοντας πως πήρε το δρόμο της εξόδου σαν δειλός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x