NBA

Έτοιμος στο ξεκίνημα της σεζόν ο Χέιγουορντ!

Πολύ ευχάριστα νέα για τους φίλους των Σέλτικς, καθώς ο Γκόρντον Χέιγουορντ αποκάλυψε πως θα είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας σεζόν!

Στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του βρίσκεται ο Γκόρντον Χέιγουορντ!

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, λόγω του σοβαρού τραυματισμού στην πρεμιέρα των Σέλτικς με τους Καβαλίερς, μετράει τον χρόνο αντίστροφα για την επιστροφή του και εκτιμάται πως θα είναι πανέτοιμος στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Μάλιστα, 28χρονος φόργουορντ αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του blog πως έκανε και δεύτερη –εκτός προγράμματος- χειρουργική επέμβαση, ωστόσο δεν τον καθυστέρησε στη διαδικασία της αποθεραπείας του.

«Η δεύτερη χειρουργική επέμβαση δεν ήταν μέρος του προγράμματος της αποθεραπείας μου, αλλά είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως σύντομα θα ξεκινήσω την αποθεραπεία μου, με στόχο να επιστρέψω στον παλιό μου εαυτό στην αρχή της επόμενης σεζόν», ανέφερε αρχικά ο Γκόρντον Χέιγουορντ και πρόσθεσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω. Η διαδικασία αποθεραπείας πηγαίνει καλά, αλλά πιθανότατα θα ξεκινήσω τρέξιμο ξανά τον Ιούλιου. Στην αρχή, θα κάνω τζόγκιν, μετά τρέξιμο και περιμένω στα τέλη του μήνα είμαι στο παρκέ και να προπονούμαι στο “5 εναντίον 5”. Και αυτό είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που μπορώ να σας πω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x