Ελλάδα

Εθνική Ελπίδων: Η ενδεκάδα για το κομβικό ματς με την Κροατία

Δείτε την 11άδα που επέλεξε ο Γιάννης Ταουσιάνης για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την Κροατία, όπου αναζητά μόνο τη νίκη για να τερματίσει 2η και να προκριθεί στα τελικά του Euro.

Τα παίζει όλα για… όλα η Εθνική Ελπίδων! Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη δοκιμάζεται στην έδρα της Κροατίας για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών (19.00) και αναζητά μόνο τη νίκη. Διότι με ενδεχόμενο τρίποντο, θα τερματίσει 2η στον 7ο όμιλο και θα προκριθεί στα τελικά του Euro u21.

Οι έξι καλύτερες δεύτερες ομάδες από τους εννιά ομίλους θα προκριθούν και βάσει των μέχρι τώρα κατατάξεων, υπάρχουν Εθνικές που δεν μπορούν να φτάσουν ή να ξεπεράσουν τους 20 πόντους που θα έχει η Ελλάδα αν νικήσει την «χρβάτσκα».

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο Ταουσιάνης έκανε γνωστή την ενδεκάδα της γαλανόλευκης.

Ελλάδα Κ21: Μπαλωμένος (ΠΑΟΚ) - Αποστολόπουλος (Ολυμπιακός), Κωστής (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κωνσταντόπουλος (Μπίρσχοτ), Κουτσογούλας (Πανσερραϊκός) - Κουρφαλίδης (Κοζέντσα), Μουζακίτης (Oλυμπιακός), Μπακούλας (Ολυμπιακός) - Νιάρχος (Κόζιτσε), Κούτσιας (Σικάγο Φάιερ), Κωστούλας (Ολυμπιακός).

Στον πάγκο οι: Γραμματικάκης (Asteras AKTOR), Κίτσος (Ομόνοια), Ζουγλής (Αστέρας AKTOR), Τζίμας (Νυρεμβέργη), Μεταξάς (Ούλου), Μπελεβώνης (Παναιτωλικός), Καλογερόπουλος (Βόλος), Δαρέλας (Ναϊμέγκεν), Τασιούρας (ΠΑΟΚ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x