Ευρώπη

Ξέσπασμα Τρινκέρι για μεταγραφικές φήμες: «Γελάω, κάποιος ήπιε ένα μπουκάλι κρασί και μετά το hangover άρχισε να μιλάει»

Ο Αντρέα Τρινκέρι ρωτήθηκε για ένα ιταλικό δημοσίευμα που συνέδεσε τη Ζάλγκιρις με τον Κρουζ Πίνκινς της Σκαφάτι και απάντησε με «καυστικό» τρόπο.

Ο Αντρέα Τρινκέρι έχει αποδείξει πολλές φορές στην προπονητική του καριέρα πως... λέει αυτό που σκέφτεται, ακόμη και αν αυτό είναι αρκετά «καυστικό». Το ίδιο ακριβώς συνέβη και τώρα, με αφορμή ένα ιταλικό δημοσίευμα περί ενδιαφέροντος της Ζάλγκιρις για τον Κρουζ Πίνκινς της Σκαφάτι.

Ο Ιταλός τεχνικός, όταν έμαθε για αυτή τη φήμη, ξέσπασε και τη σχολίασε με ειρωνικό τόνο, αναφέροντας ότι άρχισε να γελάει διαβάζοντας τις ψευδείς πληροφορίες και σημείωσε ότι όποιος τις έγραψε ήπιε ένα ωραίο μπουκάλι κρασί.

«Ποτέ δεν δίνω σημασία σε φήμες, αλλά αυτή εδώ ήρθε από την Ιταλία. Άρχισα να γελάω, ήταν απίστευτο. Κάποιος ήπιε ένα ωραίο μπουκάλι κρασί το βράδυ και το επόμενο πρωί μετά το hangover άρχισε να μιλάει και να λέει πράγματα, που όχι μόνο ήταν ψευδή, αλλά δεν είχαν περάσει καν από το μυαλό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τρινκέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x