NBA

Με το δεξί στο νέο τους «παλάτι» οι Κλίπερς

Οι Κλίπερς εγκαινίασαν το νέο τους γήπεδο με φιλική νίκη επί των Μάβερικς.

Ποδαρικό στο εντυπωσιακό «Intuit Dome» έκαναν οι Κλίπερς κερδίζοντας το φιλικό με τους Μάβερικς με 110-96. Το υπερσύγχρονο γήπεδο, η κατασκευή του οποίου κόστισε 2 δισεκατομμύρια δολάρια, ήρθε για να βάλει τέλος στη συγκατοίκηση με τους Λέικερς στο Staples Center. Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Τάιρον Λου, ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 10 πόντους και 12 ασίστ, ο Ίβιτσα Ζούμπατς 11 πόντους και 12 ριμπάουντ και ο Κογουάι Λέοναρντ θα χάσει όλη την προετοιμασία λόγω τραυματισμού. Το Ντάλας παρατάχθηκε χωρίς Ντόντσιτς, Ίρβινγκ, Κλέμπερ και Έξουμ. Ο Κουέντιν Γκράιμς με 20 πόντους ξεχώρισε, ενώ ο νεοαποκτηθείς Κλέι Τόμπσον έμεινε σε 21 λεπτά άποντος με 0/9 σουτ.



Από τη φιλική νίκη των Σίξερς στην Ατλάντα με 104-89 μεγαλύτερη είδηση ήταν ο τραυματισμός του Πολ Τζορτζ που έπαθε υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ταϊρίς Μάξι και Κέλι Ούμπρε είχαν από 14 πόντους, ενώ εκτός έμεινε Τζοέλ Εμπίντ που θα χάσει όλη την προετοιμασία. Για τους Χοκς ξεχώρισε ο Γάλλος ρούκι Ζακαρί Ρισασέ με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ.



Οι Γκρίζλις παρά την απουσία του Τζα Μοράντ πέρασαν με 120-116 από την έδρα των Πέισερς με τον Καναδό ρούκι σέντερ Ζακ Ίντι να έχει 23 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ άλλους 23 πόντους είχε και ο Ντέσμοντ Μπέιν. Για την Ιντιάνα, που έπαιξε χωρίς Χαλιμπέρτον και Σιάκαμ, Μάιλς Τέρνερ και Μπένεντικτ Ματουρέν είχαν από 12 πόντους.



Τέλος, οι Νετς διέσυραν με 131-92 τους Γουίζαρντς με 17 πόντους του Καμ Τόμας και 16 του Σέικ Μίλτον. Ο Τζόρνταν Πουλ είχε 13 για την Γουάσινγκτον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x