NBA

MVP ο Χάρντεν, Σίμονς και Κέισι τα άλλα βραβεία

Το πρώτο βραβείο πολυτιμότερου στην καριέρα του πήρε ο «μούσιας».

Ο Τζέιμς Χάρντεν αναδείχθηκε, όπως αναμενόταν, πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν στο ΝΒΑ. Πρόκειται για το πρώτο βραβείο MVP που παίρνει στην καριέρα του ο ηγέτης των Ρόκετς, που ξεπέρασε σε προτιμήσεις τους Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς) και Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς) και έγινε ο τρίτος παίκτης του Χιούστον με αυτή την προσωπική διάκριση και πρώτος μετά τον Χακίμ Ολάζουον το 1994.

Ο Χάρντεν οδήγησε τους Ρόκετς στο καλύτερο ρεκόρ της κανονικής περιόδου με 65 νίκες, ενώ η ομάδα του έφτασε μια ανάσα από τους τελικούς χάνοντας με 4-3 από τους Γουόριορς. Ο «μούσιας» ευχαρίστησε τη μητέρα του, που ανέβηκε μαζί του στο βήμα. «Είναι η ραχοκοκαλιά μου», ανέφερε.




Ο Μπεν Σίμονς των Σίξερς επικράτησε στη μάχη για τον καλύτερο ρούκι αφήνοντας πίσω του τον Ντόνοβαν Μίτσελ των Τζαζ και τον Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς. Καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Ντουέιν Κέισι που έφερε τους Ράπτορς στην κορυφή της Ανατολής, αλλά απολύθηκε μετά το «σκούπισμα» από τους Καβαλίερς στον δεύτερο γύρο και έκτοτε ανέλαβε τους Πίστονς. Ακολούθησαν οι Μπραντ Στίβενς των Σέλτικς και Κουίν Σνάιντερ των Τζαζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x