Ελλάδα

Το αινιγματικό tweet του Ραζνάτοβιτς που «φωτογράφισε» Πετρούσεφ και Μπαλτσερόφσκι

Με ένα από τα... κλασικά αινιγματικά του tweet, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς «φωτογράφισε» πιθανότατα τον δανεισμό του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα ή τη μετακίνηση του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι στη Μάλαγα.

Με ένα από τα συνηθισμένα του αινιγματικά tweet, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς προανήγγειλε επερχόμενες μεταγραφικές κινήσεις!

Ο πιο γνωστός ατζέντης του ευρωπαϊκού μπάσκετ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό πως «κάποιες φορές, κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών, οι παίκτες αλλάζουν τα πάντα, εκτός από τα χρώματα...».

Με αυτό του το ποστάρισμα ο Ραζνάτοβιτς «φωτογράφισε» δύο παίκτες. Αρχικά, τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος πιθανότατα θα παραχωρηθεί ως δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα, όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Εβάν Φουρνιέ.

Και έπειτα, τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Αμφότεροι οι παίκτες αυτοί εκπροσωπούνται από τον Ραζνάτοβιτς και θα συνεχίσουν να φορούν το ίδιο χρώμα φανέλας αν αυτές οι κινήσεις επιβεβαιωθούν, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας έχει ερυθρόλευκες και η Ουνικάχα Μάλαγα πράσινες εμφανίσεις, εξηγώντας έτσι το tweet του Σέρβου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x