Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αμφίβολος ο Λαμέλα, ανοιχτό του Μουκουντί - Ο Αλμέιδα πρέπει να δουλέψει όπως την πρώτη χρονιά»

Ο Αρόλντ Μουκουντί είναι καλά ενόψει Βόλου, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον Ματίας Αλμέιδα, όπως μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Αμφίβολος ο Λαμέλα για την ώρα.

Την πεποίθηση πως ο Ματίας Αλμέιδα πρέπει να δουλέψει όπως την πρώτη σεζόν, που η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού μετέφερε παράλληλα πως ο Μουκουντί είναι καλά ενόψει Βόλου και αν μείνει έξω θα είναι επειδή ο Αλμέιδα θα θελήσει να τον προστατέψει, ενώ για τον Λαμέλα υπογράμμισε πως, για την ώρα, είναι αμφίβολος για το ματς της Δευτέρας. Ταυτόχρονα, έκανε και μια εκτίμηση για την ενδεκάδα, που θα παρατάξει ο Αργεντίνος τεχνικός, όπου αυτή θα αποτελείται από τους Στρακόσα κάτω από τα δοκάρια, τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί ή Κάλενς και Πήλιο στην άμυνα, Σιμάνσκι και Λιούμπισιτς στο κέντρο, δεξιά Ελίασον, αριστερά ο Κοϊτά και πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία ο Τσούμπερ.

Τέλος ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε και για την ανάγκη να χτίσει η ΑΕΚ ένα σερί, που θα τονώσει την ψυχολογία της και ταυτόχρονα θα τη βοηθήσει να πλησιάσει πιο κοντά στην κορυφή, δεδομένων των ντέρμπι που έρχονται.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x