Ελλάδα

Πίτερς: «Όλοι νόμιζαν ότι τσαντίστηκα όταν γύρισε ο Βεζένκοβ, ενώ δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος γι' αυτόν»

Δείτε όσα ανέφερε ο Άλεκ Πίτερς μετά τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού ενάντια στη Βίρτους Μπολόνια.

Ο Άλεκ Πίτερς ήταν ο πρώτος σκόρερ στη φιλική νίκη του Ολυμπιακού ενάντια στη Βίρτους Μπολόνια, με τον Αμερικανό να κάνει δηλώσεις μετά την αναμέτρηση στην Κρήτη και, μεταξύ άλλων, να αναφέρεται στη μεγάλη επιστροφή του Βεζένκοβ στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε τυχεροί να παίζουμε με τέτοιες ομάδες στην προετοιμασία. Τέτοια τουρνουά σε βελτιώνουν. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια, τα παιδιά που ήρθαν φέτος είναι όλοι έμπειροι και καταλαβαίνουν τις προσδοκίες που υπάρχουν.

Φαίνεται πως ο ρόλος μου αλλάζει κάθε χρόνο. Είναι κάτι που θα αναπτυχθεί στην πορεία, με τον κόουτς και την ομάδα. Το καλό όταν έχεις παίκτες με εμπειρία είναι πως είμαστε όλοι πρόθυμοι να κάνουμε ό,τι χρειάζεται.

Όλοι φαίνονταν να νόμιζαν πως τσαντίστηκα που επέστρεψε ο Βεζένκοβ. Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος γι' αυτόν, είναι ένας από τους καλούς μου φίλους. Μπόρεσε να γυρίσει στο μέρος που αγαπά.

Όταν υπέγραψα την ανανέωση του συμβολαίου μου το έκανα επειδή είχα λόγο, θέλω να είμαι εδώ και να συνεισφέρω».


@sporfm946

Πίτερς: «Όλοι νόμιζαν ότι τσαντίστηκα όταν γύρισε ο Βεζένκοφ, ενώ δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος γι' αυτόν» #sporfm #olympiacosbc #ολυμπιακος #peters

? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x