Ελλάδα

ΕΟΚ για Καλαμπόκη: «Είχε ουσιαστική συμβολή στην πρόοδο και την υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ευχαρίστησε τον Γιάννη Καλαμπόκη για την πολυετή προσφορά του στις Εθνικές ομάδες.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Παίδων, αλλά και από το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, αποτελεί εδώ και μερικές ώρες ο Γιάννης Καλαμπόκης, ο οποίος και οδήγησε την Εθνική μας στην 4η θέση του Eurobasket U16.

Με σημερινή της ανακοίνωση, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ευχαρίστησε τον Έλληνα προπονητή για την πολυετή προσφορά του στις ομάδες της χώρας μας, τονίζοντας πως συνέβαλε στην πρόοδο και την υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος των Εθνικών ομάδων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το ΔΣ της ΕΟΚ, ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος και ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων, Δήμος Ντικούδης, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος μετά από πολυετή παρουσία στις Εθνικές ομάδες αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης πρόσφερε με συνέπεια και ηθικές αρχές τις υπηρεσίες του, είχε ουσιαστική συμβολή στην πρόοδο και την υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος και ολοκλήρωσε την πορεία του με την απόλυτα θετική παρουσία της Εθνικής Παίδων στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του, με επιτυχίες στους στόχους που θα θέτει».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x