Ελλάδα

Φιλική ισοπαλία στα Λιόσια για ΑΕΚ Betsson και Λαύριο

Η ΑΕΚ Betsson και το Λαύριο ήρθαν ισόπαλοι 92-92 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της η ΑΕΚ Betsson αντιμετώπισε το Λαύριο στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, σε έναν αγώνα με σκορ και θέαμα, αλλά χωρίς νικητή, αφού οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι ισόπαλες με σκορ 92-92.

Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά της και αποφασίστηκε να μην παιχτεί παράταση, αφού ούτως ή άλλως σε αυτό το στάδιο προετοιμασίας τόσο ο Ντράγκαν Σάκοτα όσο και ο Κώστας Μέξας ήθελαν περισσότερο να δοκιμάσουν πράγματα και όχι απλώς το αποτέλεσμα.

Για τους «κιτρινόμαυρους», δεν αγωνίστηκαν οι Καματερός, Πιλάβιος και Νικολάου, αλλά και οι Δημήτρης Φλιώνης, Χάντερ Χέιλ, που αναμένεται άμεσα να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό και να επανέλθουν στη δράση.

Δεν έπαιξε, επίσης, ο νεοαποκτηθέντας Τζέιντιν Πάρκερ, που δεν έχει πολλές προπονήσεις στα «πόδια» του, αλλά και ο Σι Τζέι Μπράις, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες για να ενσωματωθεί στο σύνολο του Σάκοτα.

Το επόμενο φιλικό της ΑΕΚ Betsson θα είναι στη Σερβία, καθώς από 9 έως 15 Σεπτέμβρη η ομάδα του Ένωση θα βρίσκεται στο Βελιγράδι για τη συνέχεια της προετοιμασίας της αλλά και μερικά πολύ δυνατά φιλικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x