Κύπρος

Σημαδεύτηκε από επεισόδια το ντέρμπι της Λεμεσού, έκανε το 3Χ3 ο Άρης

Την στιγμή που το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ Λεμεσού δεν έγινε ποτέ, λόγω επεισοδίων, ο Άρης Λεμεσού πέρναγε σαν σίφουνας από την έδρα της Ομόνοιας Αραδίππου (3-0).

Σκηνές ντροπής, που δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία της Κύπρου, μεταξύ του Απόλλωνα Λεμεσού και της ΑΕΛ Λεμεσού, εκτυλίχθηκαν έξω από το «Άλφα Μέγα».

Όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί της ΑΕΛ εισήλθαν στη βόρεια εξέδρα του γηπέδου χωρίς εισιτήριο, την ώρα όπου υπήρξε συνωστισμός και μεγάλη ένταση με την Αστυνομία, με ρίξεις αντικειμένων και χρήση σπρέι από πλευράς οπαδών. Αποτέλεσμα; Η αναβολή του τοπικού ντέρμπι.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, αυτά που διεξήχθησαν κανονικά, ο Άρης Λεμεσού επικράτησε 3-0 της Ομόνοιας Αραδίππου εκτός έδρας, ενώ η Ένωση Νέου Παραλιμνίου νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Α.Λ.Σ. Ομόνοιας.

Το σύνολο του Αλεξέι Σπιλέφσκι πανηγύρισε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές απέναντι στους νεοφώτιστους, που δεν έχουν σκοράρει ακόμα στην Α' κατηγορία. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Μοντνόρ, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Κβιτάλια με πέναλτι στο 64’ και ο Σαβό στο 83’ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.

Παράλληλα, την πρώτη της νίκη πήρε η Ένωση Νέου Παραλιμνίου με σκορ 1-0 στην έδρα της Α.Λ.Σ Ομόνοιας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Σαμ στο 82ο λεπτό.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Σάββατο 14/9
Πάφος-Ανόρθωση 3-1

Καρμιώτισσα Πολεμ.-ΑΠΟΕΛ 0-3

Εθνικός Αχνας-Νέα Σαλαμίνα 2-3

Κυριακή 15/9

Ομόνοια 29Μ-ΕΝΠ 0-1

Απόλλων Λεμεσού-ΑΕΛ Αναβλήθηκε

Ομόνοια Αραδίππου-Αρης Λεμεσού 0-3

Δευτέρα 16/9

Ομόνοια-ΑΕΚ Λάρνακας 19:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x