Ελλάδα

Ζέρβας: «Η ώρα του Ντόρσεϊ που επέστρεψε και ο Ολυμπιακός που θέλει ακόμα δουλειά»

Δείτε το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα για το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, τα στοιχεία που ξεχώρισαν ομαδικά-ατομικά και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που επανέρχεται στις… εργοστασιακές του ρυθμίσεις!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον άτυπο τίτλο στο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ του Ηρακλείου της Κρήτης, νικώντας 73-70 την Φενέρμπαχτσε στον τελικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν δύο δυνατά φιλικά προετοιμασίας, που ανέδειξαν τις πολλές περγαμηνές του ρόστερ του, αλλά και τα στοιχεία, που πρέπει να δουλέψει ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει της συνέχειας.

Δείτε το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα για τα αγωνιστικά συμπεράσματα του διημέρου σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, αλλά και την… υπενθύμιση πως, εκτός των Σάσα Βεζένκοβ και Εβάν Φουρνιέ, υπάρχει πλέον ξανά και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που προσδίδει τρομερή ποιότητα στο ρόστερ.

@sporfm946 ?? ?????? ?????? ????????????Ϊ ?????? ?????????????????? ?????? ?? ???????????????????? ?????? ?????????? ?????????? ?????????????? Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα για το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, τα στοιχεία που ξεχώρισαν ομαδικά-ατομικά και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που επανέρχεται στις… εργοστασιακές του ρυθμίσεις! #olympiacos #sporfm ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x