Ελλάδα

Ντόρσεϊ: «Έχουμε πολύ ταλέντο και ένα υπέροχο ρόστερ - Όταν βρούμε χημεία θα είμαστε πραγματικά επικίνδυνοι»

Οι δηλώσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε με στο τουρνουά της Κρήτης με δικό του νικητήριο τρίποντο!

Με την... υπογραφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ ολοκλήρωσε την παρουσία του στο φιλικό τουρνουά AEGEAN OMIROS COLLEGE International Basketball Tournament που διεξήχθη στην Κρήτη ο Ολυμπιακός, κατακτώντας τον θεσμό μετά τη νίκη με σκορ 73-70 επί της Φενέρμπαχτσε.

Τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» χάρισε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος με νικητήριο καλάθι από τα 8 μέτρα στη λήξη του αγώνα, έγραψε το τελικό σκορ, ξεσπώντας σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ μίλησε στη μεικτή ζώνη για τη νέα αγωνιστική σεζόν των Πειραιωτών και για τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, τονίζοντας πως πρέπει να βρεθεί η χημεία, μιας και ταλέντο υπάρχει και μάλιστα μπόλικο στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ:

«Μου αρέσουν αυτές οι στιγμές, μου αρέσει να παίρνω τέτοια σουτ. Ευτυχώς νικήσαμε. Εδώ, στην Κρήτη, ήταν η πρώτη μου εμπειρία στην Ελλάδα, λατρεύω την Κρήτη τον κόσμο και τους φιλάθλους. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα . Θα το πάμε βήμα βήμα για να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας: «Δεν έχει σημασία. Πρέπει να βγαίνουμε και να παίζουμε τα παιχνίδια. Πρέπει να ξαναβρούμε τη χημεία μας, αλλά πιστεύω ότι έχουμε πολύ ταλέντο και όταν το βρούμε θα είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες στις θέσεις των γκαρντ: «Για εμένα, χρειάζεσαι πολλούς και καλούς παίκτες για να κατακτήσεις τίτλους. Δυστυχώς, υπάρχουν και οι τραυματισμοί, οπότε πρέπει να έχεις πολλούς παίκτες. Πιστεύω ότι έχουμε ένα υπέροχο ρόστερ και όπως είπα και νωρίτερα, πρέπει να βρούμε τη χημεία μας και να καταλάβουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου, και τότε θα είμαστε πολύ επικίνδυνοι».

@sporfm946 ???????? ???????????? ???????????? ???? ?????????????? ???????????????????? ?????????????????????? Σίγουρος για το ταλέντο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, τονίζοντας πως αυτό που λείπει είναι η χημεία. #sporfm #olympiacos #dorsey ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x