Ευρώπη

Ζίμπαρτς: «Μόνο το πρώτο βήμα πρόκρισης για Ολυμπιακό»

Το +15 του Ολυμπιακού επί της Ενισέι για τους «32» του EuroCup Γυναικών δεν προκαλούν εφησυχασμό στον προπονητή των ερυθρόλευκων, Μάρτιν Ζίμπαρτς.

Ικανοποιημένος με τη νίκη και τη διαφορά 15 πόντων (85-70) στη Ρωσία έμεινε ο προπονητής του Ολυμπιακού, στον πρώτο αγώνα με την Ενισέι, για τη φάση των «32» του EuroCup γυναικών. Ο Μάρτιν Ζίμπαρτς δήλωσε μετά το πρώτο βήμα στην προσπάθεια πρόκρισης στο "Top-16": «Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παίξαμε πολύ καλά και πειθαρχημένα. Ωστόσο, υπήρξαν 2-3 σερί των αντιπάλων, τα οποία δεν πρέπει να τα επιτρέψουμε στον επαναληπτικό. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την πρόκριση και χρειάζεται να αναλύσουμε το ματς και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο. Τώρα, έχουμε ένα δύσκολο ταξίδι και ένα ματς Κυπέλλου στην Θεσσαλονίκη».

H πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού Μισέλ Πλουφ τόνισε από την πλευρά της: «Ήρθαμε στην Ρωσία, για να κάνουμε ένα βήμα για τη συνέχεια του ευρωπαϊκού μας ταξιδιού στο EuroCup. Παίζαμε με μία ταλαντούχα ομάδα, την Ενισέι. Ξέραμε, ότι έπρεπε να περιορίσουμε τις κατοχές τους και να παίξουμε εξαιρετική άμυνα, κάτι που κάναμε σε πολλά σημεία. Στην επίθεση βρήκαμε ελεύθερα σουτ, όταν είχαμε υπομονή και αυτό οδήγησε σε μία μεγάλη νίκη για την ομάδα! Έχουμε ένα ακόμη ματς τώρα, για να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x