Ευρώπη

Τιμ μάνατζερ Φενέρμπαχτσε: «Φοβήθηκα πως δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου με τον κορωνοϊό»

Ο Τσενκ Ρεντά περιέγραψε πώς βίωσε την μεγάλη περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Ο Τσενκ Ρεντά, τιμ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε, ήταν το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας και περιεγραψε στον τουρκικό Τύπο τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και τον φόβο πως δεν θα επιβιώσει.

«Μετά τον αγώνα με τη Βαλένθια ένιωθα άσχημα και πήγα στο νοσοκομείο. Ο γιατρός είδε τον ερεθισμό στον λαιμό μου και μου έκανε εισαγωγή. Εγώ επέμενα να γυρίσω σπίτι μου, αλλά δεν με άφηναν. Ημουν απομονωμένος στο νοσοκομείο, τότε ακόμη ήμουν το μοναδικό κρούσμα εκεί, αλλά άκουγα τι γινόταν σε άλλες χώρες. Φοβόμουν ότι δεν θα ξαναδώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τα παιδιά μου, τη Φενέρμπαχτσε. Έκλαιγα ως το πρωί... Η ασθένεια αυτή δεν είναι σαν τις άλλες. Κανείς δεν μπορεί να σε πλησιάσει και το να μη μπορείς να δεις τους δικούς σου σε αυτή την κατάσταση είναι χειρότερο και από θάνατο. Δεν μπορείς να μην είσαι τρομοκρατημένος. Οι γιατροί μου ήταν σαν αστροναύτες, φορούσαν ακόμη και τέσσερα γάντια. Έμπαιναν μόνο για να μου δώσουν φαγητό και φάρμακα. Ευτυχώς τότε άρχισαν να έρχονται μηνύματα, από τον πρόεδρο Αλί Κοτς, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τους παίκτες...», τόνισε.

Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της καραντίνας, είναι πλέον υγιής. «Όταν ανάρρωσε ήμουν πανευτυχής, περισσότερο και από όταν πήραμε την Ευρωλίγκα. Οφείλω τεράστια ευγνωμοσύνη στο προσωπικό του νοσοκομείου», πρόσθεσε ο 51χρονος παλαίμαχος άσος ανακουφισμένος στο πλευρό της συζύγου και των παιδιών του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x