Ευρώπη

Ταβάρες: «Θέλω να επιστρέψω στο ΝΒΑ»

Μία καλή ευκαιρία για να επιστρέψει στο ΝΒΑ περιμένει ο Έντι Ταβάρες, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Άλλη μία ευκαιρία να αγωνιστεί στο ΝΒΑ επιθυμεί ο Έντι Ταβάρες.

Ο «γίγαντας» από το Πράσινο Ακρωτήρι δήλωσε πως είναι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης και πως θέλει να αφήσει το σημάδι του στην ομάδα, ωστόσο από την άλλη τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στον «μαγικό κόσμο», όπου έχει προτάσεις κάθε χρόνο.

Ο 28χρονος σέντερ αγωνίζεται από το 2017 στη «βασίλισσα», ενώ νωρίτερα είχε παίξει σε Χοκς και Καβαλίερς, χωρίς όμως να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

«Η Ρεάλ βρίσκεται μία οικονομική κρίση αυτή την περίοδο, καθώς δεν υπάρχουν παιχνίδια, δεν πουλάει εισιτήρια και από την στιγμή που δεν έχει έσοδα η ομάδα, τότε αναγκαστικά μας μείωσε τους μισθούς κατά 20%», δήλωσε αρχικά ο Έντι Ταβάρες στην ιστοσελίδα «dtudo1pouco.com».

Για το τι σκοπεύει να κάνει στο μέλλον: «Το μέλλον παραμένει ίδιο. Πάντα περιμένω την ευκαιρία να επιστρέψω στο ΝΒΑ, παρά το νέο πενταετές συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ. Εδώ, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο που μπορώ, γιατί έχω τη φιλοδοξία να γράψω ιστορία και να αφήσω το σημάδι μου και να μην είμαι απλώς ένας… περαστικός παίκτης. Έτσι, εάν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου, θα πρέπει να είσαι στο υψηλό επίπεδο κάθε χρόνο. Το ΝΒΑ είναι πάντα ένα ενδεχόμενο, έχω προτάσεις κάθε χρόνο, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στο να βοηθήσω τη Ρεάλ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x