Ευρώπη

Σκέψεις για εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος στην Ιταλία τον Γενάρη του 2021!

Το σενάριο να ξεκινήσει το επόμενο ιταλικό πρωτάθλημα τον Γενάρη του 2021 και μάλιστα με τη συμμετοχή 20 ομάδων, έχει πέσει στο τραπέζι!

Μετά το οριστικό «λουκέτο» φέτος, στην ιταλική λίγκα ήδη κάνουν τα σχέδιά τους για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Στο μεταξύ, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού είναι πολύ πιθανό κάθε αθλητική δραστηριότητα μέσα στο 2020 να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στη γειτονική χώρα. Επειδή, λοιπόν, κανείς δεν επιθυμεί αναμετρήσεις χωρίς κόσμο, έχει πέσει στο τραπέζι ένα ειδικό σενάριο.

Συγκεκριμένα, στην ιταλική λίγκα σκέφτονται να ξεκινήσουν το επόμενο πρωτάθλημα τον Γενάρη του 2021, καθώς τότε εκτιμάται πως θα έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα και έτσι οι πόρτες των γηπέδων θα είναι ανοικτές για τον κόσμο.

Από ‘κει και πέρα, το συγκεκριμένο σενάριο κάνει λόγο για πρωτάθλημα 20 ομάδων, δηλαδή καμία δεν θα υποβιβαστεί φέτος και μάλιστα θα προστεθούν άλλες τρεις από την Α2. Μέχρι στιγμής, οι ομάδες που είναι το φαβορί για να ανέβουν είναι οι Ραβένα, Τορίνο, Βερόνα ή Νάπολι.

Την Τρίτη του Πάσχα (21/4) είναι προγραμματισμένη μία νέα τηλεδιάσκεψη στη λίγκα, ωστόσο όποια απόφαση παρθεί θα πρέπει να συμφωνεί με τις κυβερνητικές οδηγίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x