Ευρώπη

Αποθέωσαν τον Σφαιρόπουλο οι Κάσπι και Άβντιγια!

Μέλι… έσταζαν οι Όμρι Κάσπι και Ντένι Άβντιγια για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τη συνεργασία που είχαν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκαν στον Γιάννη Σφαιρόπουλο οι Όμρι Κάσπι και Ντένι Άβντιγια, με αφορμή την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τόσο ο παλαίμαχος NBAer, όσο και ο παίκτης των Γουίζαρντς αποθέωσαν τον 55χρονο κόουτς, με τον οποίο συνεργάστηκαν επιτυχημένα στην «ομάδα του λαού».

«Σ’ ευχαριστώ κόουτς Γιάννη και κόουτς Βασίλη για όλα όσα έκανες για μένα, την οικογένειά μου και τη Μακάμπι τα τελευταία χρόνια. Ήσασταν μεγάλοι επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξης και είμαι σίγουρος ότι θα τα πούμε σύντομα. Τα λέμε σύντομα φίλοι μου (σ.σ. ανέφερε στα ελληνικά)», έγραφε στο ποστάρισμά του ο παλαίμαχος Ισραηλινός άσος, ο οποίος αγωνίστηκε στη Μακάμπι από το 2019 μέχρι το 2021.

Από την πλευρά του, ο φόργουορντ των «μάγων», ο οποίος είχε προπονητή τον Σφαιρόπουλο για δύο χρόνια (2018-20), ανέφερε: «Σ’ ευχαριστώ για όλα κόουτς, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου».



Σφαιρόπουλος: Τον αποθέωσαν οι Κάσπι και Άβντιγια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x