Ευρώπη

Πρόεδρος ισπανικής λίγκας: «Εάν δεν πάρουμε εγγυήσεις για την υγεία, τέλος η σεζόν»

Μόνο εάν εξασφαλιστούν οι απαραίτητες εγγυήσεις για την υγεία παικτών και προπονητών θα εφαρμοστεί το πλάνο της ισπανικής λίγκας για το πρωτάθλημα, όπως τόνισε ο πρόεδρός της, Αντόνιο Μαρτίν.

Ως την καλύτερη δυνατή λύση για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, χαρακτήρισε ο Αντόνιο Μαρτίν την απόφαση που πάρθηκε.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της λίγκας ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως το συγκεκριμένο πλάνο θα εφαρμοστεί μόνο στην περίπτωση που ληφθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις για την υγεία των εμπλεκόμενων, ειδάλλως θα μπει οριστικό «λουκέτο».

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση με το Εθνικό Συμβούλιο Αθλητισμού από την αρχή και υπάρχει κάτι ξεκάθαρο: Η διοργάνωση θα συνεχιστεί μόνο εφόσον υπάρξει η απαραίτητη εγγύηση για την υγεία των παικτών, προπονητών, διαιτητών και άλλων συμμετεχόντων. Εάν αυτό δεν εξασφαλιστεί, τότε θα βάλουμε τέλος στη σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Αντόνιο Μαρτίν στη «Mundo Deportivo».

Αναφορικά με το πλάνο που αποφασίστηκε για την ολοκλήρωση της σεζόν: «Αυτό το φορμάτ ταιριάζει απόλυτα στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε σήμερα και μάλιστα αποφασίστηκε ομόφωνα. Είναι ένα μοναδικό σχέδιο, το οποίο θα ακολουθεί αυστηρά πρωτόκολλα για να διασφαλίσει στο μάξιμουμ τις εγγυήσεις από τις υγειονομικές υπηρεσίες και να προκύψει ο πρωταθλητής έπειτα από δύο εβδομάδες αγώνων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x