Ευρώπη

Αγχωτική νίκη στο τέλος για την Παρτιζάν!

Η Παρτιζάν επέστρεψε στις νίκες στην Αδριατική Λίγκα, φεύγοντας με δύσκολο και αγχωτικό διπλό από την έδρα της Μόρναρ (64-66).

Μπορεί να αγχώθηκε και να «φλέρταρε» με την γκέλα στο τέλος, όμως η Παρτιζάν πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Μόρναρ (64-66) και επέστρεψε στις νίκες στην Αδριατική Λίγκα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, ξεφεύγοντας από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο με διψήφια διαφορά πόντων, κλείνοντας το ημίχρονο στο +14 και το 43-29.

Στο δεύτερο μέρος όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν τους Σέρβους χαμηλά στο σκοράρισμα με αποτέλεσμα να μειώσουν τη διαφορά μέχρι και τους τρεις πόντους στο 39' για το 59-62. Οι Αβράμοβιτς και ΛεΝτέι όμως αποδείχθηκαν ψύχραιμοι από την γραμμή των βολών, χαρίζοντας έτσι στην ομάδα τους τη δέκατη νίκη της σεζόν.

Κορυφαίος για την Παρτιζάν ήταν ο Σμάιλαγκιτς με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τους Κοπριβίτσα και ΛεΝτέι να ακολουθούν με 14 και 11 πόντους αντίστοιχα. Για τη Μόρναρ ξεχώρισε ο Γκόρντιτς με 18 πόντους και 7 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 16-27, 29-43, 41-49, 64-66.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x