Ευρώπη

Σφαιρόπουλος και Μακάμπι επέστρεψαν στις νίκες απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά

Η Μακάμπι έβαλε τέλος στις τέσσερις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, επικρατώντας δύσκολα 71-64 της Χάποελ Μπερ Σεβά για την 9η αγωνιστική του ισραηλινού πρωταθλήματος.

Επιτέλους νίκη για την Μακαμπι και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο! Η «ομάδα του λαού» έδωσε ένα τέλος στις τέσσερις διαδοχικές ήττες στις εγχώριες υποχρεώσεις της και Euroleague, επικρατώντας δύσκολα 71-64 της Χάποελ Μπερ Σεβά για την 9η «στροφή» του ισραηλινού πρωταθλήματος.

Η Μακάμπι κυνηγούσε στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με την Μπερ Σεβά του Κύπριου τεχνικού, Χριστόφορου Λειβαδιώτη, να τα πηγαίνει περίφημα σε άμυνα και επίθεση. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή και στη νίκη χάρη στο εντυπωσιακό τέταρτο δεκάλεπτο (25-13), βελτιώνοντας έτσι το ρεκόρ τους στο 6-3.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Γουίλμπεκιν και Μπλέιζερ με 16 πόντους, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Πάρντον με 17.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εικόνα και την αντίδρασή τους μετά από μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη, καθώς δεν ήταν εύκολο να παίξουμε μετά από δύσκολη ήττα όπως αυτή από την Ούνιξ Καζάν. Μου άρεσε ο τρόπος που αντέδρασε η ομάδα και σήμερα είδαμε μια εντελώς διαφορετική νοοτροπία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 36-34, 46-51, 71-64.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x