Ευρώπη

Λάσο: «Το σημαντικό είναι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα»

Προτεραιότητα αυτή την στιγμή είναι η καταπολέμηση του κορωνοϊού, ώστε η ζωή να επιστρέψει σε μία φυσιολογική κατάσταση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο.

Η επιστροφή στην κανονικότητα και τους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής αποτελούν προτεραιότητα αυτή την στιγμή, όπως είπε ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο.

«Σκέφτομαι το μπάσκετ. Πλέον έχω χρόνο να παρακολουθήσω πιο ήρεμος τα παιχνίδια, ακόμη και τα πιο παλιά. Τα αξιολογώ ένα ένα τα παιχνίδια, μέχρι και τα πρόσφατα. Τώρα, το σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε ότι όλος ο κόσμος θα ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα», δήλωσε αρχικά ο Πάμπλο Λάσο και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Είναι ο μόνος τρόπος για να έρθει μία ημέρα, όπου όλα θα είναι καλά και ότι στο μέλλον θα μπορούμε να πάμε μπροστά. Είμαι από εκείνος που το βράδυ βγαίνουν και χειροκροτούν. Το ίδιο κάνουν και οι γείτονές μου. Με αυτές τις αξίες που έχουμε, δύσκολα δεν θα δούμε το φως. Είμαι σίγουρος ότι θα το νικήσουμε αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x