Ευρώπη

Πάει για τη «βόμβα» με Μπιγιόμπο ο Ερυθρός Αστέρας!

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, ο Ερυθρός Αστέρας έχει καταθέσει πρόταση στον 32χρονο Κονγκολέζο σέντερ, Μπίσμακ Μπιγιόμπο, περιμένοντας την απάντησή του!

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Μπίσμακ Μπιγιόμπο επιχειρεί να κάνει ο Ερυθρός Αστέρας!

Ο τραυματισμός του Τζοέλ Μπολομπόι έχει «αναγκάσει» την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να βγει στην αγορά και να ψάξει τον αντικαταστάτη του στη θέση «5».

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου μπορεί να απέκτησαν πριν από λίγες ημέρες με τη μορφή δανεισμού τον Φίλιπ Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, φαίνεται πως εξετάζουν και άλλες λύσεις ώστε να γεμίσει με ποσότητα και ποιότητα η front line του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα όχι μόνο έχει προσεγγίσει τον Μπίσμακ Μπιγιόμπο, αλλά έχει καταθέσει κιόλας επίσημη πρόταση στον 32χρονο Κονγκολέζο σέντερ με πολυετή θητεία στο ΝΒΑ!

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν την οριστική απάντηση του παίκτη, ο οποίος τους τελευταίους μήνες περίμενε να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, το οποίο τελικώς δεν έγινε...

Για την ιστορία, ο ύψους 2,03μ. σέντερ, αγωνίστηκε για 13 χρόνια στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη με τις φανέλες των Χόρνετς, Μάτζικ, Σανς, Ράπτορς, Γκρίζλις και Θάντερ, μετρώντας συνολικά 839 παιχνίδια στη regular season με 5,1 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 1,3 μπλοκ κατά μέσο όρο!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x