Γενικά

Νέα επένδυση του Κριστιάνο Ρονάλντο στον χώρο της υγείας

Ο δραστήριος στον χώρο της υγείας, Κριστιάνο Ρονάλντο, έγινε πλειοψηφικός μέτοχος της «Bioniq», μιας εξατομικευμένης εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής και βελτιστοποίησης υγείας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να αποτελεί τον πιο δημοφιλή ποδοσφαιριστή στον κόσμο, ωστόσο δραστηριοποιείται αρκετά και έξω από τα γήπεδα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συνέχισε τις επενδύσεις του στο χώρο της υγείας, καθώς έγινε πλειοψηφικός μέτοχος της «Bioniq», μιας εξατομικευμένης εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής και βελτιστοποίησης υγείας.

Η επένδυση που έκανε ο Πορτογάλος παραμένει άγνωστη, αλλά εκείνο που έγινε γνωστό είναι ότι ανεβάζει την αποτίμηση της εταιρείας στα 82 εκατομμύρια δολάρια.

Ο επιθετικός της Αλ Νασρ είναι μέλος της Bioniq από το 2022 και τακτικός χρήστης των εξατομικευμένων συμπληρωμάτων της. Ο Ρονάλντο θα συμμετάσχει επίσης στο λανσάρισμα καινοτόμων εμπορικών σημάτων και προϊόντων. Η εταιρεία είναι παρούσα σε περισσότερες από 70 χώρες.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή είναι μόνο μία από τις σχετικές δραστηριότητες του «CR7». Ήδη έχει επενδύσει στην Whoop, κατασκευαστή φορητών συσκευών, στον Erakulis, μία εφαρμογή εκπαίδευσης και υγείας και στην κοινοπραξία Crunch Fitness για την ανάπτυξη γυμναστηρίου στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x