Ευρώπη

Καντσελιέρι: «Αποκτάμε νοοτροπία νικητή»

Στο γεγονός πως του άρεσε ότι είδε από τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Σζολνόκι στάθηκε ο Μάσιμο Καντσελιέρι μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην ουγγρική ομάδα.

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι τόνισε πως ο ΠΑΟΚ παίζει όπως θέλει αυτός και πως οι παίκτες του αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι ζητά από αυτούς, στάθηκε στην εμφάνιση του τρίτου δεκάλεπτου και στο ότι δεν θέλει να βλέπει χαλάρωση, ζήτησε πίστωση χρόνου για τον Αλεξ Αντετονκούμπο , ενώ ζήτησε τέλειο παιχνίδι κα μεγάλη προσπαθεια στην άμυνα κόντρα στην ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά: «Μου άρεσαν πολλά σήμερα. Η δουλειά μου είναι να κάνω την ομάδα να καταλαβαίνει κάθε λεπτό που περνάει στο παρκέ. Η νοοτροπία νικητή έρχεται σιγά - σιγά, μου άρεσε πολύ το τρίτο δεκάλεπτο. Δεν ήθελα να είναι κανένας χαλαρός όταν φτάσαμε τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους. Θέσαμε τον τόνο και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Είτε νικάμε, είτε χάνουμε, θα τα δίνουμε όλα στο παρκέ».

Για την έλευση του Άλεξ Αντετοκούνμπο: «Θα ξεκινήσει τη διαδικασία προσαρμογής σταδιακά. Συζητήσαμε μαζί του, έχουμε καθαρές ιδέες και δεν θα αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Θα πάρει τον χρόνο του και εμείς τον δικό μας, θα δουλέψουμε όλοι μαζί. Είναι μια ενδιαφέρουσα ‘ένεση’ ενέργειας. Μου αρέσει πως παίζουμε, πιστεύω στην ομάδα, το ίδιο κι αυτός. Θα είναι μακρά διαδικασία κι απαιτείται χρόνος και από τις δύο πλευρές».

Για το ματς του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ: «Θα κάνουμε την προετοιμασία μας. Η ομάδα γνωρίζει πως η ΑΕΚ, μετά τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ίσως είναι η τρίτη ομάδα και φαβορί για αυτή τη θέση μαζί με το Μαρούσι. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε τέλειο παιχνίδι και μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην άμυνα για 40’ για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να παλέψουμε και να μην τους επιτρέψουμε να έχουν μια καλή μέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x