Eurocup

Φτηνά λάθη και τζάμπα ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Λουμπλίν!

Ο Παναθηναϊκός ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι, όμως με μαζεμένα λάθη στο τέλος... κατάφερε να χάσει 63-62 στον Χολαργό από τη Λουμπλίν, πέφτοντας στο 0-3 για το Eurocup Γυναικών.

Μία τεράστια ευκαιρία για να κάνει την πρώτη του νίκη στο Eurocup Γυναικών έχασε ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινες» ηττήθηκαν με σκορ 63-62 στον Χολαργό από τη Λουμπλίν και έπεσαν στο 0-3 στη διοργάνωση, παρόλο που έμοιαζαν να κρατούν γερά τη νίκη στα χέρια τους λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Πράγματι, οι παίκτριες της Βασιλείας Γκουζίνη προηγούνταν με σκορ 62-59 περίπου 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα. Παρόλα αυτά, ένα καλάθι της Μισκινιένε μείωσε για τις φιλοξενούμενες (62-61), ενώ ακολούθησε λάθος της Τζάζμιν Τζόουνς μετά την επαναφορά, που έδωσε ξανά την μπάλα στη Λουμπλίν.

Κάπως έτσι, η πολωνική ομάδα κατάφερε να βρει νικητήριο καλάθι με τη Ζεμπάρ στα 3,8" να γράφει το 62-63. Ο Παναθηναϊκός είχε μία ακόμη ευκαιρία να πάρει το ματς, όμως η Χατζηλεοντή κόπηκε στο τελευταίο σουτ και οι «πράσινες» υπέστησαν μία τζάμπα ήττα σε ένα ματς που έμοιαζε δικό τους. Κάπως έτσι, το «τριφύλλι» έπεσε στο 0-3, με τη Λουμπλίν να έχει 1-2 και τις Γιάιρις και Ανζέ να έχουν 2-0 και να παίζουν μεταξύ τους.

Κορυφαία για τον Παναθηναϊκό ήταν η Λιλιάννα Καρακασίδου με 20 πόντους με 8/13 δίποντα, με την Τζάζμιν Τζόουνς να προσθέτει άλλους 13, να έχει 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, αλλά και να κάνει το μοιραίο λάθος στο τέλος. Στους 12 σταμάτησε η Ελίζαμπεθ Ντίξον (5/8 διπ.), που έκανε double-double με 14 ριμπάουντ (7 επιθετικά). 10 πόντους πρόσθεσε Αντριάνα Τσβίτκοβιτς.

Από πλευράς Λουμπλίν, κορυφαία ήταν η Λάουρα Μισκινιένε με 15 πόντους, κάνοντας και double-double με 10 ριμπάουντ, με την Μπατάμπ Ζεμπάρ να έχει άλλους 12 πόντους και 10 ριμπάουντ και το καλάθι που έκρινε το ματς. Στους 11 η Σουζάνα Κουλίνσκα και στους 10 η Μαγκνταλένα Σμίκεβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 19-24, 34-34, 52-47, 62-63

Αναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x