Ευρώπη

Αποχαιρέτισε την Παρτίζαν ο ΜάκΑντου (pic)

Το τέλος της συνεργασίας του με την Παρτίζαν άφησε να εννοηθεί ο Τζέιμς ΜάκΑντου, ο οποίος αποχαιρέτισε την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι.

Αν και ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί ούτε το τέλος της Αδριατικής λίγκας, αλλά ούτε και του Eurocup, ο Τζέιμς ΜάκΑντου αποχαιρέτισε την Παρτίζαν, αφήνοντας να εννοηθεί πως παράλληλα αποχώρησε από την ομάδα του Βελιγραδίου.

Φέτος, ο 27χρονος ξεκίνησε στην Μπεσίκτας και στη συνέχεια μετακόμισε στην πρωτεύουσα της Σερβίας, όπου σε συνολικά 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις είχε κατά μέσο όρο 8 πόντους και 5,4 ριμπάουντ.

Το μήνυμα του Αμερικανού:

«Σ’ ευχαριστώ Παρτίζαν που με έκανες μέρος της οικογένειάς σου… Ήταν τιμή μου που φόρεσα την ασπρόμαυρη φανέλα! Τον τελευταίο μήνα της σεζόν θα τον θυμάμαι. Είχαμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε δύο τρόπαια, έχοντας ένα τρομερό σύνολο παιδιών, πολύ ξεχωριστών. Ειδικά είμαι ευγνώμων για την οικογένεια και τους φίλους που είχα στη ζωή μου όλο αυτό το διάστημα. Είμαι ενθουσιασμένος ενόψει του καλοκαιριού και ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν! Σας παρακαλώ όλους να είστε υγιείς και ασφαλείς μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x