Γενικά

Τα κομμένα φτερά της Εθνικής και ο… αμυντικός του Ολυμπιακού

Το ταξίδι στο άγνωστο ταιριάζει απόλυτα στην Εθνική, που… πετάει για Τουρκία με κομμένα τα φτερά. Την ίδια στιγμή, κομμένα είναι τα φτερά και των οπαδών του Ολυμπιακού, που περίμεναν ΝΒΑερ, αλλά είδαν Τζαμόν Λούκας. Και στη δύο περιπτώσεις, πάντως, τα φαινόμενα είναι πολύ πιθανόν να απατούν. Και για την Εθνική οι απαντήσεις θα δοθούν άμεσα. Για τον Ολυμπιακό, όλη η χρονιά είναι μπροστά για να αποδείξει πως οι ομάδες δεν χρειάζονται μόνο στρατηγούς. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

Το ταξίδι στο άγνωστο ταιριάζει απόλυτα στην Εθνική, που… πετάει για Τουρκία με κομμένα τα φτερά. Την ίδια στιγμή, κομμένα είναι τα φτερά και των οπαδών του Ολυμπιακού, που περίμεναν ΝΒΑερ, αλλά είδαν Τζαμόν Λούκας. Και στη δύο περιπτώσεις, πάντως, τα φαινόμενα είναι πολύ πιθανόν να απατούν. Και για την Εθνική οι απαντήσεις θα δοθούν άμεσα. Για τον Ολυμπιακό, όλη η χρονιά είναι μπροστά για να αποδείξει πως οι ομάδες δεν χρειάζονται μόνο στρατηγούς, αλλά και μπόλικους στρατιώτες. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το σχόλιο του Σπύρου Καβαλιεράτου για την Εθνική ομάδα, αλλά και για τον Τζαμόν Γκόρντον του Ολυμπιακού, μπείτε στο Superbasket.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x