Stoiximan Super League

Η μπίλια έκατσε στη… μέση στο ροντέο της Τρίπολης!

Σε ένα τρομερό παιχνίδι, Asteras AKTOR και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να μην έχουν νίκη στην Τρίπολη εδώ και 8 μήνες. Χαμένο πέναλτι του Γιαννιώτα για τους Βοιωτούς.

Νίκη αγνοείται στην Τρίπολη για τον Asteras AKTOR, νίκη αγνοείται για τον Λεβαδειακό στη σεζόν! Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, οι δύο ομάδες έψαξαν με… μανία τη νίκη αλλά έμειναν τελικά στο 1-1.

Τρομερός ο Παπαδόπουλος που έπιασε πέναλτι του Γιαννιώτα στο δεύτερο ημίχρονο, μεγάλες χαμένες φάσεις για τους γηπεδούχους για τη νίκη!

Στους 6 βαθμούς οι Αρκάδες, οι οποίοι πήραν την τελευταία τους εντός έδρας νίκη πριν από οκτώ μήνες ακριβώς, ενώ οι Βοιωτοί έφτασαν τους 4 αλλά δεν έχουν τρίποντο ως τώρα στο πρωτάθλημα!

0

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Asteras AKTOR ο Κλοντ Μακελελέ. Ο Παπαδόπουλος στην εστία και οι Άλχο, Αλάγκμπε, Ντελί, Άλβαρες στην άμυνα. Γιαμπλόνσκι, Μούμο στα χαφ, οι Καλτσάς, Χουχούμης στα εξτρέμ και ο Ρεγκίς κινούνταν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Άνταμ.

Ίδια διάταξη από τον Νίκο Παπαδόπουλο και για τον Λεβαδειακό. Στο τέρμα ο Γκαραβέλης και στην τετράδα της άμυνας οι Τσάπρας, Λιάγκας, Παπαδόπουλος, Μορέιρα. Στον άξονα οι Πλέγας, Μεχία, δεκάρι ο Μπάλτσι και στα εξτρέμ οι Γιαννιώτας, Ρομό. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Ζίνι.



Το ματς

Στο πρώτο πεντάλεπτο οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους, με τον Λεβαδειακό να έχει σύμμαχο την τύχη και να σκοράρει στην πρώτη φορά που πάτησε περιοχή. Συγκεκριμένα, μόλις στο 8ο λεπτό ο Γιαννιώτας έκανε το γύρισμα, ο Μπάλτζι πήγε να κάνει τελική και ο Αλάγκμπε είδε την μπάλα να χτυπά πάνω του, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι από το γκολ και έπειτα είχαν τον έλεγχο και κυκλοφορούσαν ωραία την μπάλα, προσπαθώντας να βρουν χώρους και να απειλήσουν για δεύτερο τέρμα.

Ωστόσο, από το μισάωρο και μετά οι Αρκάδες ξεκίνησαν να γίνονται απειλητικοί και είχαν αρκετές επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ. Η πίεση έφερε τελικά και την ισοφάριση. Στο 43ο λεπτό λοιπόν ο Αστέρας κατάφερε να γράψει το 1-1, με τον Καλτσά να πιάνει την κεφαλιά από δύσκολη γωνία μετά τη σέντρα του Χουχούμη. Μέχρι και το σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

0

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, το δεύτερο είχε εκρηκτικό ρυθμό που θύμισε πρωταθλήματα… προηγμένων χωρών! Ο Αστέρας μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια, έφτιαχνε τη μία φάση μετά την άλλη με μεγαλύτερη όλων αυτή του Καλτσά στο 53o λεπτό. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε πέσιμο του Μούμο μετά από μονομαχία με τον Μορέιρα. Μετά από on field review όμως ο ρέφερι πήρε πίσω την απόφασή του!

Το παιχνίδι είχε γίνει ροντέο, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και στο 59’ ο Παπαδόπουλος με απίστευτη επέμβαση έβγαλε την καρφωτή κεφαλιά του Κυριακού Παπαδόπουλου! Και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ντελί σε προσπάθεια να κόψει το σουτ του Τσάπρα, έκανε χέρι και ο ρέφερι χρειάστηκε ξανά το on field review για να διορθώσει την αρχική του απόφαση. Ο Γιαννιώτας ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έχασε την ευκαιρία να δώσει ξανά το προβάδισμα στον Λεβαδειακό, αφού ο κίπερ των Αρκάδων τον «ψάρεψε» και το έβγαλε στη δεξιά του γωνία κρατώντας το 1-1.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε πάρει φωτιά, με τη μια φάση να διαδέχεται την άλλη και από τις δυο πλευρές. Στο 71’ ο Αστέρας είχε μια τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-1, όταν ο Μπαρτόλο έκανε απίστευτη κούρσα, μπήκε από τα αριστερά, αλλά γύρισε πιο δυνατά απ’ ότι έπρεπε στον αμαρκάριστο Άνταμ που δεν πρόλαβε να εκτελέσει και ενώ ήταν ολομόναχος!



Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός είχε τη δική του ευκαιρία. Μετά από λάθος του Χουχούμη, ο Γιαννιώτας μπήκε στην περιοχή αλλά την ώρα που πήγε να σουτάρει, ο Ντελί του έβαλε φοβερό στοπ! Στο 88’ ο Κλοντ Μακελελέ είδε τον Νίκο Παπαδόπουλο να βγαίνει με ενοχλήσεις στη γάμπα και τον Παναγιώτη Τσιντώτα να παίρνει τη θέση του και να κάνει το ντεμπούτο του. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δυο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

MVP: Ο Νίκος Παπαδόπουλος με δύο τρομερές επεμβάσεις κράτησε το σκορ στο 1-1. Στο 58’ στην κεφαλιά του Κυριάκου Παπαδόπουλου κάνει εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ τρία λεπτά αργότερα βγάζει το πέναλτι του Γιανιώτα.

Η σφυρίχτρα: Ο Τσακαλίδης είχε δύσκολο παιχνίδι και χρειάστηκε να κληθεί δύο φορές για να αλλάξει τις αρχικές αποφάσεις του, οι οποίες ήταν λανθασμένες. Αρχικά, δίνει πέναλτι υπέρ των Αρκάδων σε πέσιμο του Μούμο αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή με τον Μορέιρα και το διορθώνει, ενώ στη συνέχεια δεν δείχνει βούλα στο χέρι του Ντελί, αλλά το διορθώνει μέσω on field review! Λάθος και το ότι δεν «κιτρινίζει» τον Άνταμ στο πρώτο μέρος στην αγκωνιά που ρίχνει στον Λιάγκα.



Έτσι παρακολουθήσατε το παιχνίδι μέσα από το sportfm.gr

Asteras AKTOR: Παπαδόπουλος (90' Τσιντώτας), Άλχο, Ντέλι, Αλάγκμπε, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μούμο (80' Γκος), Καλτσάς (74' Παλάσιος), Άλβαρες (46' Μπαρτόλο), Άνταμ (80' Καστάνιο), Ρεγκίς

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Τσάρπας, Πλέγας (83' Τσοκάι), Ρόμο, Μπάλζι, Μεχία (64' Κωστή), Παπαδόπουλος, Γιαννιώτας (84' Συμελίδης), Λιάγκας, Μορέϊρα, Ζίνι (40' Πεντρόζο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x