Stoiximan Super League

Άρης: Νοκ άουτ για Τούμπα Φαμπιάνο, Μάγιο και Χουάνκαρ!

Mε τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Άρης, αφού Μάγιο, Χουάνκαρ και Φαμπιάνο έμειναν εκτός αποστολής.

Την προετοιμασία του για το σπουδαίο αυριανό (29/9) ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ολοκλήρωσε ο Άρης με απογευματινή προπόνηση.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία απουσίες. Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φαμπιάνο και τον Ούγκο Μάγιο που παραμένουν τραυματίες, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Χουάνκαρ που αποκόμισε ένα χτύπημα στο πόδι στην προπόνηση.


Άρης: H αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (29/09), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Montoya, Fattore, Frydek, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (τραυματίας), Hugo Mallo (δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο), Juankar (έχει ένα χτύπημα στο πόδι, το οποίο αποκόμισε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης), Quaison, Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής (Κ19).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x