Γενικά

Δυσαρεστημένος ο Ίβκοβιτς

Την δυσαρέσκεια του για την κατάσταση που επικρατεί στην σερβική ομοσπονδία μπάσκετ εξέφρασε ο προπονητής των Πλάβι, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Εξάλλου η συμμετοχή της ομάδας στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας τέθηκε σε κίνδυνο λόγω της οφειλής 15 χιλιάδων ευρώ της ομοσπονδίας της χώρας προς τη FIBA. Ο 67χρονος ανέφερε ακόμη ότι η έλλειψη χρημάτων δεν πρόκειται να επηρεάσει ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και τους παίκτες του.

Την δυσαρέσκεια του για την κατάσταση που επικρατεί στην σερβική ομοσπονδία μπάσκετ εξέφρασε ο προπονητής των Πλάβι, Ντούσαν Ίβκοβιτς. Εξάλλου η συμμετοχή της ομάδας στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας τέθηκε σε κίνδυνο λόγω της οφειλής 15 χιλιάδων ευρώ της ομοσπονδίας της χώρας προς τη FIBA. Ο 67χρονος κόουτς ανέφερε ακόμη ότι η έλλειψη χρημάτων δεν πρόκειται να επηρεάσει ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και την απόδοση των παικτών του.

«Πρέπει κάτι να αλλάξει σε σχέση με την Εθνική ομάδα μπάσκετ. Δεν γίνεται να έχει διαφορετική αντιμετώπιση από εκείνη του ποδοσφαίρου. Έχουμε την δική μας αγορά, όμως, γίνεται ερασιτεχνική δουλειά», είπε ο τεχνικός των Σέρβων και συμπλήρωσε: : «Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι το μήνυμα σε εμένα και τους παίκτες είναι πως δεν υπάρχουν λεφτά. Αυτό το ξέρουμε, δεν υπάρχουν… Είχαμε συμφωνήσει ότι αξίζει να πληρωθούν οι παίκτες που λαμβάνουν μέρος στην προετοιμασία και κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αν το μήνυμα το στέλνουν στην πολιτεία, τότε είναι αργά… Αν το στέλνουν σε εμάς, εμείς το ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν λεφτά, όμως, αυτό δεν θα επηρεάσει το δικό μου κοουτσάρισμα. Ούτε τους παίκτες τους επηρεάζει. Θα πρέπει όμως όλοι να δώσουν την απαραίτητη προσοχή και σημασία στο άθλημα που αποτελεί τον καλύτερο εκπρόσωπο της χώρας μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x