Γενικά

Κατ’ αρχήν χωρίς Ντιρκ και Κέιμαν...

Τα ονόματα του Ντιρκ Νοβίτσκι και του Κρις Κέιμαν απουσιάζουν από την προεπιλογή της Γερμανίας για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας (28/8-12/9). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιρκ Μπάουερμαν, αποφάσισε να δώσει λίγο χρόνο στους δύο ΝΒΑερ για να αποφασίσουν αν θα ενισχύσουν τα «πάντσερ».

Τα ονόματα του Ντιρκ Νοβίτσκι και του Κρις Κέιμαν απουσιάζουν από την προεπιλογή της Γερμανίας για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας (28/8-12/9). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιρκ Μπάουερμαν, αποφάσισε να δώσει λίγο χρόνο στους δύο ΝΒΑερ για να αποφασίσουν αν θα ενισχύσουν τα «πάντσερ». Ο Νοβίτσκι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα κάνει χρήση του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του με τους Μάβερικς ή θα γίνει free agent, όπως έχει δικαίωμα να πράξει. Στη δεύτερη περίπτωση, ίσως προτιμήσει να αναζητήσει με ηρεμία την επόμενη ομάδα του στο ΝΒΑ και να απέχει από τις υποχρεώσεις της Γερμανίας. Όσο για τον Κρις Κέιμαν, η απόφαση του σέντερ των Κλίπερς «κρέμεται» από αυτή του φόργουορντ των «Μαβς», αφού αν ο Νοβίτσκι απουσιάσει, δεν θα λάβει μέρος ούτε αυτός.

Οι 16 εκλεκτοί του Μπάουερμαν, που θα συγκεντρωθούν για προετοιμασία στις 10 Ιουλίου, είναι οι ακόλουθοι: Στέφεν Χάμαν, Λούκα Στάιγκερ (Άλμπα), Ντέμοντ Γκριν (ΓΣ Ολύμπια Λάρισας), Γιασίν Ιντμπίχι, Χάικο Σάφαρτσικ (Μπράουνσβαϊγκ), Ρόμπιν Μπέντσινγκ, Περ Γκίντερ (Ουλμ), Φίλιπ Σβέτχελμ (Μπρέμερχαβεν), Τσαντ Τέπερ (Αλμπουκέρκι Θάντερμπερντς), Κόνραντ Βισότσκι (Τούροβ), Ελίας Χάρις (Πανεπιστήμιο Γκονσάγκα), Γιαν-Χέντρικ Γιάγκλα (Πρόκομ), Γιοχάνες Στράσερ, Τιμ Όλμπρεχτ (Τελεκόμ Βόνης), Τίμπορ Πλάις (Μπάμπεργκ), Κρίστοφερ ΜακΝότον (Όλντενμπουργκ). Αναπληρωματικός: Πάτρικ Φέμερλινγκ (Αντάλια).

Η Γερμανία βρίσκεται στον πρώτο όμιλο του Μουντομπάσκετ και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Αργεντινή, τη Σερβία, την Αυστραλία, την Ανγκόλα και την Ιορδανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x